We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je hebt bier, speciaal bier en bier van brouwerij de Moersleutel. De meest vreemde en bijzondere smaken worden gebrouwen tot een biertje en die je kun je nu gaan beleven in Taproom The Scrapyard, een pop-up bierparadijs met 20 tapkranen en een enorm terras .

Op het terrein van HAL 25 vind je pop-up taproom The Scrapyard. Naast een enorm ruim aanbod aan speciaalbier van Brouwerij de Moersleutel en bevriende andere brouwerijen biedt dit proeflokaal een groot terras waar elke bierliefhebber deze zomer zijn hart op kan halen.

The Scrapyard

The Scrapyard, is een idee (waarschijnlijk ontstaan over een goed glas bier) van brouwerij de Moersleutel en bierspecialist Rick Ooms. Voor ieder die van een heerlijk biertje kan genieten zit hier goed. Het bierparadijs beschik over 20 tapkranen. 10 voor de biertjes van de Moersleutel en de andere 10 voor bevriende brouwerijen. Er worden meerdere keren per maand bier-evenementen gehouden. Denk daarbij aan proeverijen, bierfestivals, themadagen maar ook aan een zogenaamde tap-take-over waarbij andere brouwerij hun bier uit één of meerdere tapkranen laat stromen. Naast deze events en het enorme aanbod aan bieren in de Taproom heb je ook de keuze uit goed eten en fijne muziek én een mega groot terras van 1.500 vierkante meter.

Brouwerij Moersleutel

Brouwerij de Moersleutel een echte Alkmaarse brouwerij. Het bedrijf van de familie Zomerdijk, begon bij de ouders en uiteindelijk bijgestaan door hun vier zonen: Pim, Tom, Rob en Max. Het vak hebben zij geleerd van hun vader, die zelf de brouwer is van Vriendenbier. Door hun achtergrond in de (auto)techniek komen de namen van de meeste bieren ook uit garage zoals ‘Smeerolie’, ‘Motorolie’ en ‘Rusty’. Ze zijn continue bezig zijn met nieuwe smaaksensaties, verbeteringen en tuning en daardoor komt de brouwerij ook steeds met verrassende en complexe smaken. Smaken waar veel andere brouwerijen hun handen niet aan durven te branden, denk aan bounty, hete pepers en kaneel.

Handige info

The Scrapyard

Pettemerstraat 15
Alkmaar

Facebook


Openingstijden

Donderdag en vrijdag: 15.00 – 23.00
Zaterdag en zondag: 13.00 – 23.00


Kaart wordt geladen...