We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 23:00

foodfestival, foodtrucks

Eten op Rolletjes strijkt dit jaar voor de tweede keer neer in Alkmaar! Van 8 t/m 10 juni 2018 wordt het terrein rondom de gerenoveerde Gasfabriek omgetoverd tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van o.a. lokale bandjes en DJ’s! Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

Entree en openingstijden

  • Toegang is helemaal gratis. Wel betaal je eenmalig voor een milieuvriendelijk glas.
  • De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan de Helderseweg 28, Alkmaar
  • Er is weinig parkeermogelijkheid, dus kom het liefst met de fiets of lopend
  • Vanaf het station volg je lopend de bordjes aan de Helderseweg

Betalen

Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen. De munten zijn NIET inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals.

Glaswerk

Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde. Er zit GEEN statiegeld op het glaswerk.

Openingstijden

  • Vrij 8 jun van 16:00 uur tot 23:00 uur
  • Zat 9 jun van 13:00 uur tot 23:00 uur
  • Zon 10 jun van 13:00 uur tot 22:00 uur

Win gratis munten!

Wat is nog leuker dan een gratis toegankelijk foodfestival? Een foodfestival met gratis munten!

UIT072 geeft € 50 aan munten weg voor Eten op Rolletjes. Tip een vriend en maak kans op gratis zakgeld:

Foodfestival Eten op Rolletjes komt weer naar Alkmaar!

[UPDATE 7 JULI] Bedankt iedereen voor de overweldigende deelname. Hierdoor hebben we besloten niet 1, maar 2 deelnemers in de prijzen te laten vallen! Gefeliciteerd Suzanne Timmer én Nanja van Gijzel, jullie winnen allebei € 50 aan muntjes voor Eten op Rolletjes! Veel plezier!—–[#WIN] Het leukste foodfestival van Alkmaar komt terug! En jij maakt kans op € 50 zakgeld! 💰 [WIN]Eten op Rolletjes komt voor de tweede keer naar de Gasfabriek. Dat is 3 dagen lang lekker eten bij de leukste foodtrucks, genieten van live muziek en lekker chillen in het park. Zet het in je agenda: 8 t/m 10 juni.## Win gratis muntjes!💰 Nog leuker? UIT072.nl geeft € 50 aan muntjes weg! Kans maken is makkelijk: like, reageer en/of tag. Volgende week maken we winnaar bekend.## Meer info• https://uit072.nl/todo/eten-op-rolletjes-2018/• Eten op Rolletjes 2018 – Alkmaar

Geplaatst door UIT072.nl op Woensdag 30 mei 2018

Meer foodfestivals in Alkmaar

Foodfestivals in AlkmaarAlle foodfestivals in Alkmaar

Hip, gezellig en lekker: UIT072 heeft het overzicht van alle foodfestivals in Alkmaar van deze zomer!


Kaart wordt geladen...