We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:00 - 23:00

auto, bioscoop, Buiten, queen

Ben jij weleens bij een old school drive-in bioscoop geweest? Zoals in oude films: in de auto met een vriend, vriendin of geliefde. Dit is jouw kans: voor het eerst in Alkmaar een drive-in bios!

Op 21 september 2019 organiseert Rotary Club Alkmaar Young Ambition een super gave Drive-In Bioscoop voor 5 lokale goede doelen. Het belooft een unieke avond te worden op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar.

Film: Bohemian Rhapsody

‘Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Met je ticket steun je 5 lokale goede doelen. De opbrengst van dit evenement gaat naar Dierenbescherming Alkmaar, Scouting St. Laurentius, Reddingsbrigade Egmond, T’Preathuys en Stichting Ambulancewens.

Kaarten winnen?

Wil je deze unieke ervaring gratis meemaken? Doe dan mee: tag op Facebook een vriend of vriendin die dit niet mag missen en maak kans op gratis toegang tot deze eenmalige drive-in bioscoop!

De UIT072 winactie is afgelopen. Gefeliciteerd Ilona met je gewonnen kaartje!

★ DRIVE-WIN ★ Wat een leuk nieuw initiatief in Alkmaar: ouderwets vanuit je auto een film kijken tijdens een heuse…

Geplaatst door UIT072.nl op Zaterdag 7 september 2019

Meer info

Meer info: drive-inbios.nl
Prijs: € 26 per auto
Tickets: ticketkantoor.nl


Kaart wordt geladen...