We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:15 - 22:20

musical

De kaart is waardeloos, het gezelschap geweldig… Blind date is een musicalcomedy over de zoektocht naar de ware en de ongemakken van blind dates.

Blind Date is een nieuwe Nederlandse musicalcomedy, waarin vrolijk de draak wordt gestoken met de ongemakken van blind dates. We volgen Bob en Jenny, twee eenzame en wanhopige singles die veel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie dan weer een avond alleen te zitten.

Ze proberen van alles, maar het lukt ze niet de ware te vinden. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters ‘Blind Date’ op staat. Er zit een ellenlange vragenlijst in over de meest uiteenlopende zaken. Daarna ontvangen ze enkel een plaats en een tijd voor hun date.

De regels zijn simpel: bij aanvang worden de telefoons ingenomen en moet er tijd met elkaar worden doorgebracht, van het voorgerecht tot en met de koffie. Niet swipen, niet oordelen, maar echt de moeite nemen om elkaar te leren kennen. Zou hun blind date een succes worden? En zijn de types in het restaurant toevallige passanten of is er meer aan de hand?

Tickets

Tickets kosten € 35, inclusief drankje, en koop je makkelijk op theaterdevest.nl.


Kaart wordt geladen...