We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  19:00 - 22:00

De Peeshow is terug in HAL 25! Op 11 juni is de heropening van hét ronddraaiende bouwtoilettentheater. Contrabassist Benjamin de Boer brengt zijn gloednieuwe album The Promise uit. Laat je vanuit je privécabine meeslepen met zijn muziek, een wonderlijke mix tussen klassiek, pop en rock.

Twee jaar lang sleutelde componist en contrabassist Benjamin de Boer aan zijn debuutalbum, The Promise. De muziek voor dit album schreef hij tijdens zijn master aan Codarts, waar hij lessen jazzcomposities, klassiek contrabas en jazz-zang volgde. Hij schreef een muzikale voorstelling waarin hij zijn klassieke vaardigheden als contrabassist kwijt kon, maar ook zijn liefde voor pop en rock.

The Promise

Het resultaat is een overdonderende muzikale reis die zich over de meest uiteenlopende muzikale landschappen heen strekt. Werkelijk alles komt voorbij: van bonzende 808-baslijnen tot abstracte klassieke klanken en verstilde solowerken voor contrabas en zang.

De verschillende delen van het album beelden samen een persoonlijke reis uit: een zoektocht naar creativiteit. In een wereld waarin de succesverhalen van de een en de verwachtingen van de ander je om de oren vliegen is het soms makkelijk om dat kleine, lieve, creatieve stukje van jezelf kwijt te raken. Hoe verdwaald ben je als je dat verliest? Hoe vind je jezelf weer terug? In The Promise wordt deze zoektocht muzikaal uit de doeken gedaan en behandeld in zeven verrassende en diverse composities.

Tijden

Kom op 11 juni luisteren naar de muziek van Benjamin, live in De PEESHOW. Er zijn twee concerten om 19:00 en om 21:00 uur.


Spelers

  • Daniel Lee – Viool
  • Jascha Bourdon – Cello
  • Sophie Schreurs – Klarinet
  • Ovidi Marti Garasa – Saxofoon
  • Cem Karayalçin – Gitaar
  • Benjamin de Boer – Contrabas en zang
  • Agata Kruszewska – Percussie en drums

Win 2 vrijkaarten

Deze week maak je bovendien kans op 2 vrijkaarten. Meedoen? Dat is simpel: reageer op het bericht op  Facebook of  Instagram. Wij loten uit de reacties iemand die de twee tickets wint!

May the best WIN…

Peeshow?

Een klein voorproefje wat je kan verwachten bij een Peeshow? Eerder namen we al een kijkje bij de EP-release van Brewed, met achter de contrabas (en als leadzanger): Benjamin de Boer. Volg  UIT072 op Instagram voor meer van dit soort foto’s en video’s:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alkmaars City Blog UIT072 (@uit072)

Meer info over de voorstelling is te vinden op hal25.nl

Als eerste op de hoogte?


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.