We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als Varkens Konden Vliegen – muziektheater bij Hal 25

  16:00 - 22:00

Muziek, openlucht, theater

‘Als Varkens Konden Vliegen’ is een muziektheater locatievoorstelling van Maya Link (op zaterdag 4 juli) wegens stormachtige windvlagen verzet naar zondag 12 juli om 16.00 uur en om 20.00 uur op het buitenterrein van HAL25.

Surrealistisch schouwspel

Als Varkens Konden Vliegen is een surrealistisch schouwspel met muziek, drone-acrobatiek, theater en beeldende kunst. Het verhaal start met een ontmoeting van een vrouw met een drone op het strand, na een maandenlange lockdown thuis. In haar gesprek met de drone, die haar aanvankelijk waarschuwt dat ze onvoldoende afstand houdt, probeert ze opnieuw intimiteit te vinden. Wat voor invloed heeft die 1,5 meter daar op?

‘Als Varkens Konden Vliegen’ is een directe reactie op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen; op het leven in Corona-tijd. Een tijd die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Een poosje tussen vier muren blijven. Het levert veel op. Van de angst om dood te gaan tot kansen zien voor een nieuw begin.

Tof experiment

Alkmaars podiumdier Maya Link heeft een goed gezelschap verzameld om dit verhaal te vertellen, waaronder een drone als tegenspeler. Een eclectische mix van klassieke muziek, electronica en jazz improvisatie. Performen in een plastic zak of andere objecten zorgen dat alles volgens het “tijdelijk abnormaal” uitgevoerd kan worden en vormen hierin een mooie uitdaging in het spel. Kortom, genoeg ingrediënten voor een tof experiment. Regie is in handen van Marianne Seine van theaterspektakel groep Vis a Vis. Muziek wordt verzorgd door Mees Siderius op drums en percussie, bijgestaan door de Vlaamse Britse markante cellist/componist en alleskunner Brendan Jan Walsh.

 

Mis het niet! Wees erbij!

 

Interview: Maya Link – Kleurrijk podiumdier

Meer info

Meer info? Zondag 12 juli , start voorstellingen: 16.00 uur & 20.00 uur
Kaarten: € 15

*Er is maar beperkt plaats voor publiek, de zitplaatsen en routing op het terrein zijn volledig volgens de RIVM- maatregelen ingericht. Wegens deze redenen vragen we jullie kaarten vooraf online te kopen via  www.hal25.nl

 


Kaart wordt geladen...