We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De beste strandtent van Noord-Holland vind je dit jaar in Egmond aan Zee! Strandpaviljoen Zilvermeeuw won vandaag deze prestigieuze prijs.

Het niveau van dienstverlening is nóg hoger geworden

Jurybeoordeling

Strandpaviljoen Zilvermeeuw heeft een eigentijdse en eigenwijze inrichting en scoort eigenlijk op alle punten waarop de jury controleerde meer dan uitstekend. De overgang van seizoenbedrijf naar jaar-rond-paviljoen heeft De Zilvermeeuw zichtbaar goed gedaan. Het niveau van dienstverlening is nóg hoger geworden en de uitbreiding van de keuken zorgt ervoor dat de service vanuit de keuken heel soepel verloopt.

Publieksbeoordeling

Het is hier altijd verzorgd en schoon. Dat komt door de attente bediening die op alle details let. Hoe druk het ook is, er is nooit stress te bespeuren en het niveau van service blijft onverminderd hoog. Bijzondere lof was er voor de bediening die een kind met autisme leerde hoe een sliptong te fileren. Ook de terrassen, die in hoogte verspringen zodat iedereen uitzicht heeft op zee, worden geroemd.

 

Concurrentie

Andere genomineerden uit 072 waren:

De landelijke prijs voor het beste strandpaviljoen ging naar ’t Badhuys op Vlieland. Het schoonste paviljoen is Beachclub Perry’s in Brouwerdam en de beste nieuwkomer is Paal 14 in Katwijk.

De verkiezing is een initiatief van Strand Nederland en wordt ondersteund door onder anderen Koninklijke Horeca Nederland en Stichting Nederland Schoon.

Ben je het er niet mee eens? Stem dan zelf op jouw favoriete strandtent van 072.

Kaart wordt geladen...