We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het populaire tv-programma Bed & Breakfast komt naar Alkmaar! Aanstaande vrijdag is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, met een hoofdrol voor moeder Hanneke en dochter Sophie.

Bed & Breakfast is een televisieprogramma van Omroep MAX. Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek.

De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ze proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes. Het programma trekt wekelijks zo’n 1,5 miljoen kijkers.

“Ik zag het als een leuk uitje… later kwamen we er achter dat het gewoon keihard werken was!”

Waarom deden jullie eigenlijk mee?
Hanneke “ik vind het een heerlijk programma om naar te kijken en onthoud ook altijd de tips die er worden genoemd en geef dat dan weer door aan Sophie. Na een aflevering kwam de oproep om mee te doen en dacht gelijk: dat is wat voor ons!”

Sophie voegt hier aan toe “ik kijk het programma minder vaak, maar vind het wel heel erg leuk en had vooral heel erg veel zin om een paar dagen weg te gaan met mijn moeder!”

“Ik zag het als een leuk uitje… later kwamen we er achter dat het gewoon keihard werken was! Zes opnamedagen achter elkaar met constant een camera op je gericht en een microfoon die alles hoort.”

Kunnen we nog verrassende scenes verwachten vrijdag?
Hanneke: “Ja! We hebben wel wat dingen gezegd die niet bedoeld waren voor de cameraploeg… Dat hebben ze denk ik wel gehoord!”

Aanstaande vrijdag is het programma te zien om 20:30 op npo1. Tijdens de uitzending gaan de dames via een livestream via Facebook commentaar geven.

Dus bekijk hier alvast de trailer en zet de rosé koud: dit wordt een legendarische aflevering!