We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In de Alkmaarse UITagenda zetten we elke maand de leukste todo’s in Alkmaar overzichtelijk voor je op een rij.

De events die je niet wil missen deze juni in Alkmaar

1. Klim naar het grote raam

Klim naar de Hemel (impressie)Na het succes van Klim naar de Hemel 5 jaar terug kun je nu weer de hoogte in! Klim via de indrukwekkende steiger naar 40 meter hoogte en beleef een onvergetelijk uitzicht over Alkmaar tot je oog in oog staat met Sint Laurens, naamgever van de Grote Kerk en patroon van de stad.

Vanaf 1 juli 
Meer info: klimnaarhetgroteraam.nl

2. Zomer op het Plein

Zomer op het PleinDit weekend start weer Zomer op het Plein! Tot en met 6 augustus kun je elke vrijdagavond, zaterdag- en zondagmiddag genieten van prachtige concerten en spetterende shows. Deze maand o.a. met Lakshmi, openluchtbioscoop, 3JS en Yentl en de Boer.

Vanaf 1 juli
Meer info: zomerophetplein.nl

3. Smaakmakend Festival

Foodtruck op Alkmaar SmultSmaakmakend Festival is terug op het mooie vernieuwde Ringersplein in de binnenstad van Alkmaar. Op 14, 15 en 16 juli kun je heerlijk Bourgondisch genieten in de zon of onder de sterren van de lekkere diverse gerechten van de foodtrucks. Het Ringersplein (Noorderkade) wordt omgebouwd tot het grootste openluchtrestaurant van Alkmaar!

14, 15, 16 juli
Meer info: smaakmakendfestival.nl

4. Tuin der Lusten

Zondag 16 juli vind de tweede editie plaats van het Tuin der Lusten festival in de Alkmaarderhout.Toegang is gratis! Op het podium onder andere Bob uit Zuid, Banji, Personal Trainer en natuurlijk alle Zondeval talenten.

Zo 16 juli
Lees ook: Zondeval zet de Alkmaarse muziekscene op zijn kop

5. Eagles of Death Metal

EODMDe Amerikaanse rockers komen naar Alkmaar! Het verhaal van Eagles of Death Metal begon in 1998 toen beste vrienden Jesse Hughes (frontman) en Josh Homme (Queens of the Stone Age) een duivels rock ’n roll pact sloten. De rest is geschiedenis.

Do 20 juli
Meer info: podiumvictorie.nl

Extra

Wil je ons uitnodigen voor jouw event? Neem gerust contact op!