We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  16:00 - 20:00

entertainment, wrestling

Worstelfans in Alkmaar staan een traktatie te wachten, want Pro Wrestling Holland (PWH) staat op het punt om op 5 augustus 2023 zijn debuut te maken in de stad. 

PWH Live belooft een avond te worden vol adrenaline, spektakel en onvoorspelbare actie die iedereen op het puntje van hun stoel zal laten zitten! Met een snel groeiende landelijke bekendheid wil PWH Hal25 volledig op zijn kop zetten met een onvergetelijke liveshow.

PWH brengt het beste professionele worsteltalent naar Alkmaar. Het publiek kan bloedstollende botsingen en ontzagwekkende prestaties verwachten terwijl de worstelaars het uitvechten in de ring en de toeschouwers boeien met hun ongelooflijke vaardigheden en charismatische persona’s.

Na een sterke nationale aanwezigheid te hebben opgebouwd, markeert de aankomst van Pro Wrestling Holland in Alkmaar een belangrijke mijlpaal in hun reis. Zowel worstelliefhebbers als toevallige kijkers kunnen zich verheugen op een spektakel boordevol actie dat een blijvende indruk zal achterlaten.

Toegangsprijzen en tickets

Tickets voor Pro Wrestling Holland kosten € 12,50 en zijn te bestellen bij HAL25.

 


Kaart wordt geladen...