We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Lekkere pizza en prima pasta’s voor een superlage prijs. Happy Italy zit in Alkmaar! Na onder meer Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Arnhem opende Happy Italy dinsdag 17 mei de eerste vestiging in Noord-Holland, onder de nieuwe Vue bioscoop in Alkmaar.

Rijen voor de deur

Happy Italy zit momenteel op 8 locaties in Nederland. Over het algemeen is de zaak razend populair en de hele week vol; een rij voor de deur is eerder regel dan uitzondering.

Groots maar gezellig

Kenmerkend voor de vestigingen van Happy Italy: de locaties zijn groot, maar toch stijlvol. Het weet een groot aantal tafels te combineren met een laag vreetschuurgehalte. Het concept klopt: door dagelijks veel klanten te bedienen en in een eigen fabriekje pasta’s en pizzadeeg voor te bereiden, blijven de prijzen laag.

Verder ziet Happy Italy er opvallend gezellig uit, voor zo’n groot restaurant. Bakstenen muren, hippe teksten, krijttekeningen van BI-ers (Bekende Italianen) en natuurlijk de onmisbare grote potten Nutella.

Het eten

Op de kaart: 3 soorten antipasti, 5 salades, 20 pasta’s en liefst 22 pizza’s. Slechts 1 gerecht is duurder dan € 10 (de Ravioli Tartufo), de rest (veel) goedkoper. En wat we uit de andere locaties kunnen afleiden: prima kwaliteit!

Wij gaan het zeker proberen: Happy Italy is in Alkmaar en lijkt een blijvertje.


Meer over Happy Italy

Happy Italy

  • Wat? Italiaans eten voor een superscherpe prijs.
  • Waar? Onder de Vue (ingang buitenom, dus even omlopen)
  • Menu? Hier vind je de menukaart (pdf)

Reserveren bij Happy Italy Alkmaar


Kaart wordt geladen...