We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Strandpaviljoens in Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een beetje de hippe beachhub van 072 en staat garant voor een paar van de allerbeste en meest relaxte strandpaviljoens van Nederland.

Plof neer bij een van de bekende namen als Hemingway’s Beach Restaurant, Evi, De Jongens en Blooming Beach. Of bij het compleet vernieuwde strandpaviljoen Noord. Ga ook eens kijken bij het heerlijke Noorderlicht, het is de wandeling langs de zee waard!

Alle strandpaviljoens in Bergen aan Zee
Kaart wordt geladen...
Bergen heeft 8 strandpaviljoens

Soul Beach – Bergen aan Zee

Soul Beach Bergen - collage

Ons nieuwe favoriete strandpaviljoen in Bergen aan Zee! Relaxte sfeer, mooie zaak en heerlijk eten. Israëlische mezze, Franse klassiekers of gewoon een prima tosti. Genieten!

Aanrader: Lees onze uitgebreide review van Soul Beach

Hemingways Beach – Bergen aan Zee

Hemingway’s Beach Restaurant

Impressie van het oude menu

Na de overname in 2022 is de kaart veranderd, maar kun je nog steeds prima plaatsnemen op je strandbedje of in het mooie paviljoen.

Review: Lees onze uitgebreide review van Hemingway’s

De Jongens – Bergen aan Zee

De Jongens BergenRelaxte sfeer.

De jongens is zo’n typische niets-aan-de-hand-strandtent, knus ingericht en lekker huiselijk. Verwacht geen culinaire hoogstandjes zoals bij Hemingway’s of Noord, maar prima broodje of  panini’s en voor de vroege vogels server ze lekkere ontbijtjes.

Meer over strandpaviljoen de Jongens

Strandpaviljoen Noorderlicht – Bergen aan Zee

Strandpaviljoen Noorderlicht (Bergen aan Zee)

700 meter van de noordelijke strandopgang staat strandpaviljoen Noorderlicht, van dezelfde eigenaren als Hemingway’s. Voorheen stond hier Strandpaviljoen Witte, daarvoor bekend als Uit de Kunst.

Meer over strandpaviljoen Noorderlicht

Strandpaviljoen Noord – Bergen aan Zee

Strandpaviljoen Noord BergenStrandleven all over the place.

Ontspannen sfeer en ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Simpele maar goede kaart, goede bediening en alles verzorgd. Door het witte interieur waan je je echt op vakantie.

Meer over strandpaviljoen Noord

Bada Bing – Bergen aan Zee

Bada Bing BergenKlein maar fijn.

Het kleinste strandtentje van Bergen. Super knus, net zo gezellig en bekend om de fantastische strandfeestjes die eens in de zoveel tijd worden. The place to be!!

Meer over Bada Bing

Strandpaviljoen Zuid – Bergen aan Zee

Maar liefst drie buitenterrassen.

Een zeer uitgebreide lunch- en dinerkaart. Een grote open keuken, wat nieuwsgierig maakt om even een kijkje te nemen. In de winter kun je hier terecht voor overheerlijke oer-Hollandse stamppotten. De echte strandliefhebbers kunnen hier ook een strandcabine huren voor het zomerseizoen, zo bespaar je zomer lang slepen met stoeltjes, parasols en windschermen.

Meer over strandpaviljoen Zuid

 

Plattegrond Bergen aan Zee

Kaart wordt geladen...