We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Strandpaviljoens in Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een beetje de hippe beachhub van 072 en staat garant voor een paar van de allerbeste en meest relaxte strandpaviljoens van Nederland.

Plof neer bij een van de bekende namen als Hemingway’s Beach Restaurant, Evi, De Jongens en Blooming Beach. Of bij het compleet vernieuwde strandpaviljoen Noord. Ga ook eens kijken bij het heerlijke Noorderlicht, het is de wandeling langs de zee waard!

Alle strandpaviljoens in Bergen aan Zee
Kaart wordt geladen...
Egmond heeft 8 strandpaviljoens

Hemingways Beach – Bergen aan Zee

Hemingway’s Beach Restaurant

Absolute aanrader!

Culinaire hoogstandjes op het strand. Zelfs op je strandbedje. Mooi strandpaviljoen, ongedwongen sfeer, hele jaar open en het eten is op hoogstaand niveau! Klasse!

Aanrader: Lees onze uitgebreide review van Hemingway’s

De Jongens – Bergen aan Zee

De Jongens BergenRelaxte sfeer.

De jongens is zo’n typische niets-aan-de-hand-strandtent, knus ingericht en lekker huiselijk. Verwacht geen culinaire hoogstandjes zoals bij Hemingway’s of Noord, maar prima broodje of  panini’s en voor de vroege vogels server ze lekkere ontbijtjes.

Meer over strandpaviljoen de Jongens

Strandpaviljoen Noorderlicht – Bergen aan Zee

Strandpaviljoen Noorderlicht (Bergen aan Zee)Biologisch, vega, natural maar vooral heel erg relaxed!

700 meter van de noordelijke strandopgang staat strandpaviljoen Noorderlicht,het nieuwe kindje van het team van Hemingway’s. Tot dit seizoen stond hier Strandpaviljoen Witte, daarvoor bekend als Uit de Kunst. Noorderlicht is gelukkig nog steeds een plek waar je ongestoord jezelf kunt zijn te midden van overdonderend natuurschoon en waar je heerlijk kunt eten met de nadruk op biologisch, vega en natura.

Meer over strandpaviljoen Noorderlicht

Strandpaviljoen Noord – Bergen aan Zee

Strandpaviljoen Noord BergenStrandleven all over the place.

Ontspannen sfeer en ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Simpele maar goede kaart, goede bediening en alles verzorgd. Door het witte interieur waan je je echt op vakantie.

Meer over strandpaviljoen Noord

Bada Bing – Bergen aan Zee

Bada Bing BergenKlein maar fijn.

Het kleinste strandtentje van Bergen. Super knus, net zo gezellig en bekend om de fantastische strandfeestjes die eens in de zoveel tijd worden. The place to be!!

Meer over Bada Bing

Blooming Beach – Bergen aan Zee

Bekend van “Offshore”

Prachtige beachclub. Mooi en rustig gelegen. Ideale beach-style tapas gerechtjes om te delen. Voor degenen die geen keuze kunnen maken of van delen houden. Niet de gehele Blooming-style, maar dat mag het plezier niet drukken.

Meer over Blooming Beach

Strandpaviljoen Zuid – Bergen aan Zee

Maar liefst drie buitenterrassen.

Een zeer uitgebreide lunch- en dinerkaart. Een grote open keuken, wat nieuwsgierig maakt om even een kijkje te nemen. In de winter kun je hier terecht voor overheerlijke oer-Hollandse stamppotten.
De echte strandliefhebbers kunnen hier ook een strandcabine huren voor het zomerseizoen, zo bespaar je zomer lang slepen met stoeltjes, parasols en windschermen.

Meer over strandpaviljoen Zuid

 

Plattegrond Bergen aan Zee

Kaart wordt geladen...