We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:30 - 23:30

festival

Na het lustrumjaar en ons laatste interview met Michael is er een hoop gebeurd. Nu is het tijd om vooruit te kijken: een nieuw seizoen, een flinke upgrade en een hoop enthousiasme en verbondenheid. De Kade staat te trappelen om alle Kaderaden weer te ontvangen!

Nog 1 week te gaan! Wij kijken nu al uit naar de opening van onze favoriete hotspot Stadsstrand De Kade. Het 6e seizoen gaat van start. Tussen alle dozen, gereedschap en vooral veel gezellige chaos spraken we de goedlachse en altijd vrolijke “leading lady” Fanna.

Stadsstrand de Kade: Steef interviewt Fanna

De Kade in voorbereiding op het openingsfeest: wij spraken met Fanna

Dat De Kade dé plek is waar iedereen zichzelf kan zijn en lekker kan chillen met de voetjes in het zand weten we allemaal al, maar wat kunnen wij allemaal nog meer verwachten dit seizoen?

Wat kunnen we dit seizoen verwachten bij de Kade?

Fanna weet dit in één woord samen te vatten: Dit seizoen ondergaan we een flinke “upgrade”, wat vooral in de keuken is te merken.

De menukaart blijft laagdrempelig, maar wordt flink uitgebreid met nog meer lekkere broodjes voor de lunch, betere ingrediënten, elke dag verse pasta’s en natuurlijk blijven de favoriete burgers en pizza’s ook op de kaart.

Daarnaast is er sinds dit seizoen elke dinsdag een overheerlijke daghap! Voor een bedrag van maximaal tien euro kan je aanschuiven en genieten van de kookkunsten van de moeder van Fanna! Wie wil dat nou niet?

Nog meer feestjes op het Stadsstrand!

Daarnaast zullen er dit jaar geen zes, maar zeven officiële events plaatsvinden. Met als hoogtepunt een eigen festival op 27 juli! Zet dus nu al een groot kruis in jouw agenda en kom genieten met de voetjes in het zand!

Let’s create new memories and make the old ones count.

Maar eerst gaan we natuurlijk allemaal op 1 april proosten op het 6e seizoen. Het woord “upgrade” is ook hier van toepassing, want wat staat er een killer van een line-up op ons te wachten.

Stadsstrand de Kade - opening s06

Zaterdag 1 april viert Stadsstrand de Kade de allereerste dag van een nieuw Verhaal, een nieuw Avontuur dat doorgaat waar het gebleven was.

…was het maar al 1 april! Wij als vaste stamgasten kunnen niet wachten!



Kaart wordt geladen...