We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zilte Woensdag @ Granada Food and Wine

  14:00 - 18:00

bier, oesters, sherry, Spaans, wijn

Woensdag 5 augustus is het internationale oesterdag, een dag waarop de oester even extra in de belangstelling staat. Ga dus zeker op deze dag genieten van deze delicatesse en doe dat dan bij Granada Food and Wine.

Ben jij dol op oesters? Dan moet je op 5 augustus bij Granada Food and Wine zijn. Zij organiseren een klein evenementje genaamd: Zilte Woensdag. Op deze dag kun je vanaf 14.00 uur genieten van oesters met verrassende toppings, de oesters kosten maar € 1,50 per stuk.

De hele middag oesters eten voor maar
€ 1,50 per stuk

Bij de oesters kun je heerlijke drankjes bestellen zoals een mooie Spaanse sauvignon blanc of een glas cava. Meer zin in een biertje? Ook dat gaat prima samen met oesters en dan vooral het Spaanse bier: Er Boquerón. Dit unieke biertje bevat een vleugje zeewater en komt zo de smaak van de oester perfect tegemoet. Ook een droge sherry is een goede combinatie bij deze delicatesse, ga voor een glas manzanilla. Deze sherry is droog, een beetje ziltig en heeft hints van kamille. Lijkt sherry je wel spannend maar te droog bestel dan een rebujito, dit is een Spaans aperitief met manzanilla, Sprite, citroen en veel ijs. Een lekker fris drankje met een bloemig karakter.

Reserveer want vol = vol

Wil je dit oester evenement niet missen, reserveer dan nu een tafeltje. Zitten is nog steeds verplicht en de 1,5 meter tussen de tafels ook dus het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan telefonisch of via de mail.

Meer info en reserveren

Woensdag 5 augustus
Kerkplein 5
granadafoodwine.nl
072-5128115
info@granadafoodwine.nl


Kaart wordt geladen...