We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

MEROL op het dak van Victorie

  19:30 - 23:30

80's, Muziek

Podium Victorie organiseert vanaf 1 juni kleinschalige (zit)concerten voor publiek en biedt daarmee een podium aan Nederlandse artiesten.

MEROL Rooftop Show

Catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren 80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet MEROL ieders hart te veroveren.

Concept

MEROL is de artiestennaam zangeres en liedtekstschrijver Merel Baldé en maakt onder de naam MEROL Nederlandstalige muziek in het genre vaporwave, een subcultuur en muziekstijl binnen de elektronische muziek die in het begin van de jaren 2010 is ontstaan op het internet. De stijl grijpt terug op de vergeten, “banale” muziek van de jaren 80 en 90, zoals liftmuzak, reclamemuziek, loungemuziek, obscure pop- en R&B-muziek, smooth jazz en MIDI. Het haalt veel inspiratie uit videogames en spelconsoles uit de jaren 90 zoals de Game Boy. Voor Baldé is MEROL geen typetje maar een concept.

Lekker Met De Meiden

Precies twee jaar geleden bracht ze haar eerste single ‘Ik Wil Een Kind Van Jou’ uit. Kort daarna volgde de hits ‘Lekker Met De Meiden’ en ‘Kerst Met De Fam’. ‘Lekker Met De Meiden’ eindigde in meerdere eindejaarslijstjes, en met haar nieuwste album ‘Superlatief’ en nog een flink aantal singles blijft ze oprukken.

Meer info

Dit concert heeft uitsluitend zitplaatsen in duo’s, het is daarom alleen mogelijk om 2 kaarten per bezoeker te bestellen. Bij slecht weer wordt dit concert verplaatst naar de grote zaal.

  • 19:30 Deur open
  • 19:30 DJ
  • 21:00 Aanvang Merol
  • 21:45 DJ

Je kunt  tickets voor dit evenement vinden op Podium Victorie.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.