We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  17:30 - 23:00

avond, magic, outdoor, straattheater

Magie van licht, vuur en theater: dat is Wonderlicht Alkmaar op 17, 18 en 19 februari. Samen lopen langs magische taferelen in de kou van de avond. Warmte zoeken bij elkaar en het vuur.

Wonderlicht is een magische avondwandeling over het historische Bolwerk. Lopend langs bakens van vuur word je verrast door (inter)nationale straattheateracts, lichtinstallaties en vuurspektakel. Dwaal door het betoverde bos, zie water dansen en laat je verrassen door een unieke projectie op de Molen van Piet. De route eindigt op het Canadaplein, waar het sfeervol verlichte festivalhart zich bevindt. Onder het genot van hapje en een drankje kan je luisteren naar live muziek of schuif je aan bij een vuurschaal om zelf marshmallows te smelten!
Een wonderlijke winter belevenis voor jong en oud!

 

meer info

Openingstijden

Festivalhart

17:30 – 23:00


Wandeling

De eerste wandeling start om 18:00 en de laatste om 22:00.
Vanaf 18:00 start de wandeling elk kwartier. Er is een maximumaantal tickets per kwartier beschikbaar. Wil je zeker zijn van een ticket op een bepaalde tijd, dan kan je het beste online reserveren op wonderlicht.nl

Tickets

Online
Volwassenen €6,50
Kids t/m 6 jaar €2,00
* Administratiekosten €1,50 per bestelling

Aan de kassa
Volwassenen €9,00
Kids t/m 6 jaar €2,00

Het festivalhart op het Canadaplein is gratis toegankelijk.

De route

De route neemt je mee over het historische bolwerk van Alkmaar en eindigt op het Canadaplein, waar het sfeervolle festivalhart zich bevindt.
Zowel het festivalhart als de gehele route zijn rolstoelvriendelijk.

Programma

Wonderlicht biedt een uiteenlopend programma met straattheater, lichtinstallatie, vuurspektakel en een reis door de geschiedenis van het bolwerk. In het festivalhart kan je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van akoestische live muziek, of plaatsnemen bij een van de vuurkorven om zelf marshmallows te smelten!
Voor meer info ga naar wonderlicht.nl.

 


Kaart wordt geladen...