We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Exclusieve voorproefavond, Karavaan Festival

  19:30 - 22:30

festival, Karavaan, kunst, Muziek, theater

Op vrijdag 5 april gaan de deuren van de oude drukkerij aan de Edisonweg heel even open. Kijk alvast wat het komende Karavaan Festival te bieden heeft tijdens dit exclusief voorproefje.

Je gaat op avontuur door de enorme hallen van de voormalige drukkerij. Onderweg ontdek je korte optredens en theatrale presentaties van voorstellingen uit het aankomend festivalprogramma. Ontmoet alle theatermakers en vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend avondje uit.

De voorstellingen worden straks op verschillende locaties in en rond Alkmaar gespeeld. Zo kom je de Karavaan tegen in Egmond, Heerhugowaard, Oterleek, Heiloo en Bergen. Het kloppende hart van het festival komt in het Victoriepark. Hier vind je gratis straattheater, tentjestheater, livemuziek en het popup-restaurant ‘Tineke Kookt’.

Eigen grond

Het thema dit festival jaar is Eigen Grond. Een programma rondom identiteit, patriottisme en nationalisme. Karavaan laat actuele lokale onderwerpen dichtbij komen door het leven van boeren en stedelingen, wetenschappers en kaaskoppen, grijze muizen en jonge honden, natuurliefhebbers en kapitalisten te verbeelden.

Vrienden van Karavaan

De exclusieve voorproefavond is gratis en exclusief toegankelijk voor Vrienden van Karavaan. Ben je nog geen vriend? Voor slechts 25,- wordt je een vriend en ontvang je een uitnodiging voor deze exclusieve avond. Ook kan je het hele jaar gebruik maken van alle buitengewone vriendenvoordelen van Karavaan, waaronder korting op alle voorstellingen.

Meer info: karavaan.nl
Prijs: Gratis voor vrienden van Karavaan (geen vriend? Voor € 25,- wordt je een)


Kaart wordt geladen...