We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  16:00 - 23:00

wijn

Voor de eerste maal in de Grote Sint Laurenskerk Alkmaar: Vini Amici. Hét wijnevenement van Alkmaar. Proef de lekkerste wijnen, geniet van meerdere lokale restaurants én maak via UIT072 kans op 2 toegangskaarten!

In 2023 gaat eindelijk VINI AMICI van start. Een evenement dat al vanaf 2015 op de tekentafel lag, kan nu doorgang vinden. ​VINI AMICI wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk in samenwerking met lokale wijnwinkels en lokale horeca.

VINI AMICI is na Vriendenbock het tweede evenement dat door de Vriendenstichting wordt georganiseerd.

Wijn

Op Vini Amici kan je uit een aanbod van meer dan 300 soorten wijn kiezen. Om te proeven, een glas te drinken of koop een fles om je vriendengroep ook mee te laten proeven

Spijs

Wijn en Spijs, dat is de combinatie. Op Vini Amici heb je ruime keuze uit bijpassende amuses bekende restaurateurs uit Alkmaar: Vito, Turfmarkt en de Fransman.

Entertainment

Vini Amici gaat verder dan alleen wijn en spijs, er kan naar diverse artiesten of naar de DJ geluisterd worden… en ja, er mag gedanst worden!


Meer info & tickets: Vini Amici

Praktische info

Alle info vind je op viniamici.nl, maar hieronder staat de meest handige info (en links) als je snel een kaartje voor Vini Amici wil bemachtigen.

Vrijdag 17 maart

16:00 – 23:00
Ticket: € 15

Zaterdag 18 maart

16:00 – 23:00
Ticket: € 15

Zondag 19 maart

14:00 – 21:00
Ticket: € 15


Kaart wordt geladen...