We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Uitgesproken Smaak bij De Telefooncentrale

  17:30 - 23:00

Op vrijdag 18 september of vrijdag 25 september vindt de eerste editie van Uitgesproken Smaak plaats. Een evenement waar alles draait om het proeven van ongelofelijk lekkere dingen. Tijdens de eerste editie duiken we in de wondere wereld van Tequila & Mezcal.

Tequila & Mezcal op het dakterras

Speciaal voor deze avond selecteert Job van Distinctive Flavours een aantal van Mexico’s beste Mezcals en Tequila’s om aan ons te laten proeven. Natuurlijk zal een uitgebreide toelichting daarbij niet ontbreken.

Tijdens de proeverij serveert Miss Kitchen 5 heerlijke Mexicaanse gerechtjes om het helemaal af te maken. En dat alles terwijl we kunnen genieten van de zonsondergang op het dakterras van de telefoon centrale.

De proeverij bestaat uit:
– Welkomstdrankje
– 5 gangen ter grootte van een tussengerecht
– 5 bijpassende proefglazen Tequila of Mezcal
– 1 biertje

Tickets

Voor dit evenement zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus zorg dat je op tijd een ticket koopt via https://go.ticketscan.nl/eu7vq58c.

Met het oog op het weer is ervoor gekozen twee data te reserveren. In principe 18 september, maar mocht het weer erg slecht zijn dan vind het evenement op de 25ste plaats. Mocht je dan op de nieuwe datum niet kunnen komt jouw kaartje weer beschikbaar en krijg je je geld terug.

Meer info

  • Inloop: 17:30 uur
  • Aan Tafel: 18:00 uur
  • Einde Proeverij: 20:30 uur
  • Sluit: 23:00 uur
  • Leeftijd: 21+
Kosten:

  • 1 persoons ticket €45,50 pp + €1,75 service kosten
  • Groepsticket (4 personen + een fles bruine Mexicaanse rum) €182,- + €1,75 service kosten
  • Eventuele extra drankjes zijn voor eigen kosten.

Tijdens dit evenement houden we ons streng aan de eisen omtrent corona. Heb je twee weken voorafgaand aan het evenement klachten gehad (verkoudheidsklachten, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak) Of ben je in deze periode in contact geweest met iemand die positief is getest op corona blijf dan thuis!


Kaart wordt geladen...