We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:15 - 17:00

Live, Muziek, openlucht, win

Het optreden van de Paceshifters op het dak van Victorie is hartstikke uitverkocht, maar wij hebben 2 tickets voor je achtergehouden. Wil jij ze winnen?

Het Nederlandse trio Paceshifters komt het dakterras voorzien van een goede portie alternatieve rock en een sterke no-nonsense mentaliteit. Ze hebben hun eigen, stevige maar tegelijkertijd catchy sound weten te vinden met invloeden van jaren ’90 grunge.

Tijdens deze speciale rooftop show spelen ze een semi-akoestische set.

Win een duoticket (2p)

Wij hebben het aller-allerlaatste duoticket (voor 2 personen) voor het stijf uitverkochte optreden van aanstaande zaterdag op het dakterras! Wil jij kans maken? Laat dan als reactie op ons Facebook bericht achter waarom jij die kaarten moet winnen.

★ WIN ★ Wij hebben het aller-allerlaatste duoticket (voor 2 personen) voor het stijf uitverkochte optreden van…

Geplaatst door UIT072.nl op Dinsdag 25 augustus 2020

Je mag ook een vriend tippen die je de kaartjes gunt. Laat weten waarom en misschien win jij of je vriend het felbegeerde laatste ticket!

Beperkt aantal plaatsen aanwezig, alle plaatsen zijn zitplaatsen in duo opstelling. Het is daarom alleen mogelijk om 2 kaartjes per bezoeker te bestellen. Bij slecht weer wordt dit concert naar binnen verplaatst.

Tijdschema

14:15 Deur open
14:15 DJ
15:30 Paceshifters
17:00 DJ


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.