We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

The North Holland Horse Trials

  Hele dag

Tijdens het paasweekend vanaf vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april vindt het mooie evenement The North Holland Horse trials (6e editie) plaats.

Dit is een drie dagen durend paardenevenement: de vrijdag kun je kijken naar de dressuur, zaterdag: de meest spectaculaire dag kun je genieten van dressuur, de cross en het springen. De zondag is de finale dag en staat in het teken van het springen. Het evenement vindt plaats op en om het terrein van manege Beukers in Oudkarspel.

Ook dit jaar wordt er tijdens de cross op zaterdag (11 april) weer een aantrekkelijke, gezellige en veelzijdige countrymarkt georganiseerd.
De markt zal een mooie plek krijgen bij de bij de bezoekersingang van de cross, de VIP tent voor de sponsoren en businessleden, de bar met het overdekte terras voor al het overige publiek. Tevens heeft de markt uitzicht op de meest spectaculaire hindernis: de waterbak!

Ook aan de kinderen is dit jaar weer goed gedacht. Zij kunnen ponyrijden, zich laten schminken en er is zelfs draaimolen waar ze gratis in kunnen. De paashaas zal ook niet ontbreken!

Kortom een mooi uitstapje in de regio rond de paasdagen.