We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

The Dutch Queen Tribute – Thank god it’s christmas!

  19:45 - 23:30

Muziek, nekharen, queen, victorie

Thank God It’s Christmas – An evening with The Dutch Queen Tribute. Muzikale pareltjes en klassiekers van de legendarische Engelse band Queen zetten de Victorie op 27 december vol energie en… kerst sfeer. 

Queen en kerst. Voor de één is het de mooiste muzikale combinatie die er maar te bedenken is. De ander steekt liever een breinaald te ver in z’n oren. Die laatste groep kan 27 december beter wegblijven uit de Victorie want het poppodium zal uit z’n voegen barsten van de Queen energie en kerst sfeer!  Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Live brengt deze gelegenheidsformatie, bestaande uit leden van onder andere Krezip en Navarone, een ode aan de band die altijd de grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band de hoogste Top2000 noteringen van Queen ten gehore brengen. Ook mag natuurlijk Queen’s kerstklassieker ‘Thank God It’s Christmas’ niet ontbreken.

Merijn van Haren (Navarone) – Zang
Kees Lewiszong (Navarone)- Gitaar
Joost van Haaren (Krezip) – Bas
Henk Jan Heuvelink (Marike Jager, Klein Orkest) – Toetsen
Bram van den Berg (Krezip) – Drums

Meer info

Meer info? podiumvictorie.nl
Prijs: € 22,50