We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:00 - 18:00

Edwin van Berkel, singer-songwriter

Sunday Live is terug: sluit je weekend goed en relax af met live muziek, fingerfood en lekkere cocktails!

Edwin van Berkel biedt in samenwerking met SPOTLIGHT Alkmaar maandelijks een podium voor singer-songwriters van Alkmaar en omstreken. Zing je graag mee met bekende covers of luister je liever aandacht naar zelfgeschreven songs? Beide is mogelijk tijdens SUNDAY LIVE!

Line-up

Jennifer Terwel

Jennifer Terwel is een solo-artieste uit Alkmaar en omstreken en ze maakt vooral muziek in de genres Pop, Romantiek & Soul. Met inmiddels 20 jaar ervaring heeft Jennifer al op aardig wat podia mogen staan, waaronder die van The Voice Of Holland waar Waylon Music zijn stoel omdraaide tijdens haar uitvoering van het nummer ‘Alone’.

Close to Fire

Close to Fire, ooit begonnen als akoestisch singer-songwriters-duo, inmiddels een vierkoppige band uit Noord-Holland. Vrolijke Indiepop, speelse melodieën met een surfy sound, unieke meerstemmigheid, en catchy pop-songs in een toegankelijke stijl. Geïnspireerd door artiesten als The Kooks, Two Door Cinema Club en Kings of Leon.

Close to Fire stond eerder op de finish van de Volvo Ocean Race Den Haag tussen namen als Chef’Special & splendid music. Ze speelden al in kernpodia als P60, Podium Victorie, Tivoli en Poppodium Duycker en werden gekozen tot publieksfavoriet in de finale van de Rob Acda Award te Patronaat Haarlem.

Renate Poel

Renate Poel, solo artieste uit Alkmaar die vooral pop en ballads zingt, komt ook een deel van haar repertoire voor ons zingen! Na vier jaar in een band te hebben gezeten besloot Renate dat het tijd was voor iets nieuws. Zo begon ze aan haar solo-carrière. Aanstaande zondag wordt één van haar eerste optredens in Alkmaar. Renate geeft aan het erg spannend te vinden, maar ze heeft er erg veel zin in!

Gratis entree.

Extra

Reserveringen grote groepen: info@spotlightalkmaar.nl

Combineer

Live muziek met een gezellige:

  • Afternoon Tea
  • High Wine
  • High Beer
  • High Cocktails

Spotlight

Scharlo 1
1815 CN Alkmaar

Facebook
Instagram


Kaart wordt geladen...