We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:15

sprookje

Een ontroerend, ongepolijst anti-sprookje voor volwassenen, in de humoristische en rauw-poëtische theatertaal van Ko van den Bosch.

Wanneer de onschuldige Sneeuwwitje in onze tijd ontwaakt ziet de wereld er heel anders uit. Het sprookjeswoud heeft plaats gemaakt voor een welvarende, dichtgetimmerde wereld, waarin alles kan en alles is. En toch is iedereen er bang, kwaad en ontevreden. Ook Sneeuwwitje heeft – op een secreet van een stiefmoeder na – ogenschijnlijk alles mee. Ze is bloedmooi, heeft een ideaal karakter en kan in overvloed leven. Maar juist die overvloed staat haar in de weg om echt te leven. ´Wat wil ik?’ vraagt ze zichzelf af en met die vraag begint haar verhaal.

Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni brengen Sneeuwwitje als ontroerend, ongepolijst anti-sprookje voor volwassenen, in de humoristische en rauw-poëtische theatertaal van Ko van den Bosch. Van den Bosch bewerkte en regisseerde eerder de spraakmakende NNT-voorstelling Alice in Wonderland die als ‘ode aan de fantasie’ de hemel werd ingeschreven.

Met hoofdrollen voor Charlie-Chan Dagelet (de Passievrucht, Loft en Zusjes), Tamar van den Dop (Karakter, Zwarte Sneeuw en Supernova) en Igor Podsiadly (winnaar prestigieuze Zwaan voor meest indrukwekkende dansprestatie 2014) belooft ook Sneeuwwitje weer een vermakelijke, spraakmakende voorstelling te worden.

Inleiding vooraf

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u naar een inleiding. U krijgt achtergrondinformatie over de voorstelling en vaak stellen de makers zich aan u voor. De inleiding begint om 19.30 uur en kost € 2,50 inclusief een kopje koffie of thee. Inleidingen zijn gratis voor Gouden Stipkaarthouders.

Meer informatie en kaarten bestellen


Kaart wordt geladen...