We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 23:00

dj, festival, Koningsdag, oranje, radio

Het leukste Koningsdagfestival van Nederland ook dit jaar weer in Alkmaar. Op zaterdag 27 april zal het bekende festivalterrein naast het AZ stadion weer op zijn voegen trillen. Niet met het vertrouwde SLAM! Koningsdag, maar met een nieuw festival, ORANJE Koningsdag.

Dit jaar zal Koningsdag weer groots worden gevierd in Alkmaar. Op zaterdag 27 april is het Oranje Koningsdag naast het AZ stadion. SLAM! Koningsdag was jarenlang top, ORANJE Koningsdag wordt
koninklijk goed. Met meer artiesten, meer podia én meer steden, want ook in Amersfoort viert Nederland op 27 april ORANJE Koningsdag!

Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE. In Alkmaar op dezelfde plek, met vertrouwde en nieuwe elementen. In Amersfoort met een flink programma van dance, hiphop, pop en urban.

Koningsdag in Alkmaar

In Alkmaar en Amersfoort zullen op verschillende podia meer dan 50 verschillende artiesten, dj’s en bands optreden. In Alkmaar zijn dit onder andere Bassjackers, Bizzey, Brennan Heart, Donnie, Feest DJ Ruud, Feestteam, De Jeugd van Tegenwoordig, Josylvio, Kris Kross
Amsterdam, Mike Williams, Sam Feldt, STUK, Tony Junior, Wolter Kroes en WULF. Daarnaast zullen onze vrienden van Vunzige Deuntjes ook weer aanwezig zijn en het succes van vorig jaar zeker overtreffen.

Tot en met 2019 werd SLAM! Koningsdag 6 keer gevierd in Alkmaar. Begonnen in 2005 op het Rembrandtplein in Amsterdam, een tussenstop op het Java-Eiland en sinds 2013 in Alkmaar. Van Martin Garrix tot Hardwell en van Afrojack tot Armin van Buuren, alle grote DJ’s hebben minimaal een keer de Mainstage in Alkmaar betreden.

Oranje Koningsdag zorgt er samen met jou voor dat 27 april een dag wordt om nooit te vergeten!

ORANJE Koningsdag

Afas Stadion P8, Alkmaar
27-04-2020
12:00 – 22:00

Handige links

Kaartverkoop start dinsdag 28 januari om 19:00 uur. Check oranjekoningsdag.nl voor tickets, de gehele line up en meer.

Tickets

  • Super Early Bird € 20
  • Early Bird € 22,50
  • Regulier € 25
  • Late bird € 30 (vanaf 20 april)

(alle prijzen zijn excl. € 2,50 servicekosten)

 


Kaart wordt geladen...