We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  15:00 - 17:00

aziatisch, gezond, gratis, opening, poké bowl, wok

Eazie, één van de grootste healthy food restaurantketens van Nederland, viert 31 januari de opening van haar vestiging in Alkmaar. En jij viert mee: tussen 15:00 en 17:00 uur deelt Eazie maar liefst 500 maaltijden gratis uit aan bezoekers én passanten.

Ken je eazie nog niet? Eazie – je spreekt het uit als het Engelse easy – staat voor healthy food met een Aziatische twist en zoals je misschien al vermoedde, voor gemak. Jouw gemak wel te verstaan!

 

Met 21 vestigingen in 2018 en een uitbreiding naar 30 in 2019 is eazie een belangrijke Nederlandse speler in ‘healthy-food-on-the-go’.

Over eazie

De franchiseformule Eazie is in 2004 opgericht door 2 Chinese broers met de missie om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Ze zijn opgegroeid met de Aziatische wetenschap dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

Als je niet goed voor je lichaam zorgt, merk je dat mentaal en andersom. Gezond en lekker eten vormt volgens de Aziatische leer dan ook de basis voor een gelukkig leven.

Eazie Noodlesoup

Het menu

Op het menu bij Eazie zoals gezegd gezonde en met name Aziatische gerechten. Op het menu bij Eazie zoals gezegd gezonde en met name Aziatische gerechten. Supersnel en vers bereid voor opvallend fijne prijzen:

  • Complete wokmaaltijden vanaf € 5,50
  • Poké bowls vanaf € 7
  • Verschillende salades à € 6
  • Wraps à € 5,50.

Ze schenken veel aandacht aan gerechten die voor mensen met allergieën te bestellen zijn. Het doel: iedereen moet voor een maaltijd bij Eazie terecht kunnen.

En dus vind je op het menu een ruime keuze vegan, glutenvrije, halal, eiwitrijke en caloriearme maaltijden.

Openingsactie: 500 gratis maaltijden

Nieuwsgierig? Maak dan donderdag 31 januari kennis met het concept. Dan wordt de nieuwe Eazie officieel geopend.

Tussen 15.00 uur en 17.00 geven ze op de Laat 169 (tegenover Primark) als knalactie liefst 500 gratis wokmaaltijden weg! Zet het in je agenda, deel met je vrienden en wees er op tijd bij.

Disclosure: dit evenement en deze post zijn gesponsord door Eazie.


Kaart wordt geladen...