We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

NYE Huisfeest

  23:30 - 06:00

80's, 90's, oud & nieuw

Donderdag 31 december organiseert MusicIsTheAnswer een legendarisch NYE event in de Koel310. De locatie wat voorheen LIFE072 was opent zijn deuren tijdens NYE voor het HUISFEEST van Alkmaar.

MusicIsTheAnswer kijkt terug op een geweldig jaar. In heel Nederland was de organisatie te vinden met de concepten Deja-Vu, Sjikago, LetMeLoveYou & openbare concerten. Op NYE voegen ze alle positieve energie van deze concepten samen in het grote HUISFEEST in Alkmaar.

Tijdens deze avond kun je rekenen op een avond vol met de lekkerste 80’s & 90’s hits in combinatie met de vrouwvriendelijke R&B hitjes. Beyonce, Chris Brown, Guus Meeuwis, Mariah Carey, Martin Garrix, Alleso, Sugababes, Spice Girls, Justin Bieber (alleen: What Do You Mean for the Beliebers), alles komt voorbij op het HUISFEEST.

Deze gehele avond wordt aan elkaar geblazen en getoeterd door Melle Kuil. Deze getalenteerde saxofonist staat regelmatig op het podium bij bekende sterren zoals de Edwin Evers Band. Aan zijn zijde staat een heerlijke line-up voor je klaar.

Laten we 2015 gezamenlijk afsluiten en het jaar gaan starten met een hoogtepunt. De top van de Alkmaarse samenleving en burgerlijke stand heeft al aangeven aanwezig te zijn. Samen zullen we proosten op een nog beter 2016!

Line up

★ Team Rush Hour
★ Noire X Blanche ( Deja-Vu)
★ Damn Son
★ The Golden Boys: Wout500 ft. Jimmy James ft. Feestdjzleeperd ft Mc Faiss
★ Roy Da Costa
★ Sax by Melle Kuil (Edwin Eversband)

Tickets


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.