We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:30

kinderen

Laat je meevoeren in een zinderend spannend avontuur. Zet je ogen en oren open, want je hebt alle verborgen aanwijzingen nodig om het mysterie te ontrafelen. Wie kraakt de code en redt daarmee de stad

In Het Mysterie van Alkmaar beleef je een groot avontuur vol raadsels, symbolen en overweldigende muziek. Een 27-koppig orkest en 3 acteurs leiden je naar alle verborgen plekken van de kerk.

Kijk en luister goed, je mag geen aanwijzing missen: je hebt alle clues nodig om het mysterie te ontrafelen. Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch (van o.a. de Orkestkeuken) vormen de artistieke leiding, regie door Geert Lageveen.

Topacteurs

De hoofdrollen van ‘Het Mysterie van Alkmaar’ worden vertolkt door actrice Maartje van de Wetering (winnares van tv-programma ‘Maestro’) en de acteurs Cees Geel (o.a. bekend van de succesvolle film ‘Simon’) en Pepijn Schoneveld (o.a. ‘Gooische Vrouwen’, ‘Dokter Deen’, ‘Klokhuis’).

Sopraan Laetitia Gerards (winnares Concertgebouw Young Talent Award) zal het publiek betoveren met haar prachtige stem. Samen nemen de acteurs een compleet symfonieorkest mee op hun avontuur langs de verborgen plekken van de kerk.

Liedjes

De voorstelling begint al op de speciale website mysterievanalkmaar.nl. Daar ga je met Maartje en Pepijn op ontdekkingstocht door de Grote Kerk en leer je de liedjes uit de voorstelling zodat je straks mee kunt zingen met de acteurs en het orkest.

Meer weten?

Wanneer kan je er heen?

De voorstellingen worden gegeven op:

  • Zondag 11 november 13:30 en 16:00
  • Zondag 18 november 13:30 en 16:00
  • Zondag 25 november 13:30 en 16:00

Prijzen en reserveren

  • Prijs voor volwassenen: €20
  • Prijs voor kinderen: €12,50
  • De prijs is inclusief drankje en garderobe, exclusief transactiekosten (€2,50 e-ticket; €4,50 post)
  • Meer info: theaterdevest.nl
  • Tickets: grotekerk-alkmaar.nl.

Feestjaar

Grote Kerk 500 jaar

10 leuke todo's in Grote KerkDit evenement is onderdeel van een feestjaar vol optredens, tentoonstellingen en andere mooie evenementen in de Grote Kerk. Benieuwd naar de agenda? Bekijk onze 10 redenen om dit jaar de Grote Kerk te bezoeken.

 


Kaart wordt geladen...