We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  19:30 - 23:00

film, Gremlins, kerst, Tim Burton

Sint is vertrokken uit Nederland. Oranje is terug uit Qatar. Tijd om in de kerstsfeer te komen! En hoe beter dan door twee alltime kerstklassiekers terug te brengen op het grote scherm?

Voor de derde keer slaan we de handen ineen met Filmhuis Alkmaar om twee klassiekers terug te brengen op het witte doek. Ditmaal is het thema van de UIT072 × FHA Filmavond: Kerst!

Welke kerstklassieker kies jij?

Op vrijdag 23 december brengen we eenmalig twee van onze favoriete kerstfilms terug in de bioscoop: The Nightmare Before Christmas en Gremlins. Een kaartje koop je voor slechts € 10, inclusief een gratis consumptie (koffie, thee, huiswijn en bier) voorafgaand aan de film.

Wees er snel bij, want er zijn maar 50 tickets per film beschikbaar.

The Nightmare Before Christmas

Jack Skellington, pompoenkoning van Halloween Town, is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween.

Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen. Hij is zo onder de indruk van de kerstgedachte, dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town weet over te halen om Halloween af te schaffen en Kerstmis over te nemen van Sandy Claws.

Alléén 23 december
19:30 – 20:50

Tickets: claim je plek!

Gremlins

In de horror-komedie Gremlins zoekt Randall ‘Rand’ Peltzer een cadeau voor zijn zoon Billy. In Chinatown vindt hij een klein harig wezentje, een ‘mogwai’ (Chinees voor ‘kwaadaardige geest’).

De eigenaar weigert het beestje te verkopen, maar zijn kleinzoon doet het uiteindelijk toch. Er zijn echter drie regels waar Rand zich aan moet houden: geen water, geen eten na middernacht en geen fel licht…

Alléén 23 december
21:15 – 23:05

Tickets: claim je plek!

Kaarten kopen met korting

Deze avond wil je natuurlijk niet missen! Blok 23 december in je agenda en trommel je vrienden op voor een ouderwets avondje film.

Bij een klassiek avondje film horen klassieke prijzen. Daarom hebben wij een speciale deal met het Filmhuis geregeld. Speciaal voor UIT072 fans is een ticket voor de filmavond geen € 11,50 maar slechts € 10 inclusief 1 consumptie!

Wees er snel bij, want er is beperkt plek.

 


Kaart wordt geladen...