We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jazz Cafés – avond 3

  00:00

de vest, jazz, live muziek

De Plein Zaal van TAQA Theater De Vest verandert dit seizoen wederom in een intieme Jazz Club voor de nieuwe serie ‘Jazz Cafés’. Onder het genot van een drankje kan publiek luisteren naar een afwisselende line-up met de top van de Nederlandse jazz. Onder andere Eric Vloeimans, Martin Fondse en Denise Jannah betreden dit seizoen het podium en worden begeleid door initiatiefnemers Marc Schenk (percussie) en Kasper Kalf (bas).

Dit seizoen stonden er weer vier Jazz Cafés gepland. Op maandagavond 29 oktober vond de eerste editie plaats, met Bart Wirtz (alt sax), Jan van Duikeren (trompet) en Timothy Banchet in een Cannonball Adderley tribute. Gevolgd door Eric Vloeimans (trompet) en Martin Fondse (piano) op maandagavond 26 november.

Grijp je kans in 2019

Two down, two to go. Op maandagavond 28 januari spelen Martijn van Iterson (gitaar) en Karel Boehlee (piano).  Op maandagavond 25 februari vindt de vierde en laatste avond uit de serie plaats met zangeres Denise Jannah en Colijn Buijs (piano). Een toegangskaartje kost € 11,- incl. drankje.

Voor de muziekliefhebber is het Jazz Café een unieke kans om bij de kleine groep te horen die deze intieme concerten van dichtbij mee gaan maken.

Tickets bestel je hier voor 28 januari

 

 


Kaart wordt geladen...