We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Gratis concert van De Hijgende Herten tijdens EK Wielrennen

  19:00 - 23:30

rock-'n-roll, sixties

Sixties- en wielrenminnend Alkmaar wordt getrakteerd op een gratis concert van De Hijgende Herten tijdens het EK Wielrennen. Kom donderdag 8 augustus meezingen en -swingen in Victorie!

Het concert van De Hijgende Herten is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in het kader van de Europese Kampioenschappen Wielrennen die van 7 tot en met 11 augustus zullen plaatsvinden in Alkmaar. De Hijgende Herten bestaat uit ‘oude rotten’ die de sixties bewust hebben meegemaakt. Hun jaren-60 repertoire staat garant voor een avond meezingen en -swingen. Verwacht nummers van o.a. Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Cliff Richard, Elvis en Buddy Holly.

Een beetje vreemde naam, dat wel. De band is ontstaan uit een hardloopgroep met verschillende muzikanten en managers uit verschillende bands. Ze besloten een keer samen te gaan optreden, maar hadden nog geen naam. De toepasselijke naam De Hijgende Herten was geboren.

Feest van herkenning

Dit optreden is een groot feest van herkenning. De muzikanten hebben een behoorlijke staat van dienst in verschillende bekende Nederlandse bands. Dirk Remelink, saxofonist, speelde in Ekseption en Galaxy Lin. Deze bands hadden grote hits in de Jaren 70. Willem Schoone, basgitarist, speelde in de Rob Hoeke Rhythm and blues groep, Swinging Soul machine en speelde ook nog eens 20 jaar in Shoreline. Robin de Ruijter, gitarist, speelde in de in de Volendamse band Next one en speelde ook 8 jaar in Shoreline. Robin had ook nog een countryband genaamd Robby and the Rednecks. Gerrit Kruijer, drummer, speelde in de band Harmonie en in de band Prevent. Henk Pepping, pianist, heeft jaren lang Boogie Woogie en Rock and Roll gespeeld. Hij is een begenadigde pianist. Zijn grote helden waren Cuby & the Blizzards.

Je kunt via de normale weg een gratis ticket bestellen op de site van Victorie, er wordt dan geen betaling gedaan. Gratis tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa tijdens openingstijden.OP=OP dus zorg dat je er snel bij bent!

Meer info? podiumvictorie.nl
Prijs: gratis


Kaart wordt geladen...