We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:15 - 21:15

Al vijftien jaar bevindt de Nederlandse band Gare du Nord zich op muzikale gronden. Het begon allemaal met de debuutsingle Pablo’s Blues waarmee de band zich meteen neerzette als een sterke speler in de muziekscene.

Met heel wat gouden en platina platen op zak hebben zij al vele clubtours en theatertours mogen doen. Ter ere van het vijftienjarig bestaan zal Gare du Nord dit seizoen met de volledig nieuwe Stronger! 15th Anniversary Theatertour langs de Nederlandse theaters reizen.

Voor het eerst zal het nieuwe album Stronger! (welke onlangs de top tien van de Album Top 100 bereikte) daarbij integraal worden gespeeld, inclusief de songs van de vijfentwintig minuten durende suite La Dolce Vita. Uiteraard zijn ook alle bekende hits van de band te horen. Maar er valt meer te beleven tijdens de komende theatertour: naast fantastisch licht en geluid (powered by Bowers & Wilkins) zijn er voor het eerst fascinerende beelden te zien van onder meer Lavinia Meijer, Keith Haring en van de onlangs overleden David Bowie. En, vanwege het vijftien jarig jubileum, zal Pablo’s Blues sinds tien jaar weer live gespeeld worden en ditmaal voor het eerst met de originele filmbeelden erbij.

Aansluitend aan elke show is er een speciale meet & greet met Dorona Alberti en haar mannen waarbij de cd en lp Stronger! in een speciale gesigneerde editie te verkrijgen is.


Kaart wordt geladen...