We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vreemderder en vreemderder wordt het leven voor Alice. Terwijl ze echt niet meer in sprookjes gelooft. Moe van het aardig doen, valt Alice in een wonderlijke wereld.

Ze ontmoet er het verlegen konijn, de deftige muis, de mysterieuze kat, een wrede hoedenmaker, een huilende kokkin en een onmogelijke vijfling. Ze danst de kreeftenquadrille, verdwijnt bijna in een theepot en raakt bevriend met een pratende mug. Welkom in Wonderland waar niets is wat het lijkt.

In Merkx’ Alice in Wonderland wordt Alice twaalf jaar. Ze viert dat met een groep bizarre gasten, die je meenemen in een wereld vol geheimzinnige ruimtes en kleurrijke vermommingen. Met zeven spelers en drie muzikanten maakt Merkx een voorstelling vol sprookjesachtige beelden, live popmuziek en heel veel thee.

Feestje na afloop

Na afloop van deze voorstelling nodigen we je uit om nog even te blijven. We maken het gezellig in de foyer met limonade en livemuziek, gespeeld door toptalenten van Artiance. Er liggen ook enorme vloerplaten klaar, waar de kinderen hun meest spannende moment van de voorstelling kunnen tekenen of een briefje kunnen schrijven aan de schurk uit de voorstelling. Samen maken we er ook na de voorstelling een klein feestje van!