We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Drivin N Cryin

  19:15 - 23:59

Drivin N Cryin: ‘a little drivin’ rock n roll and a little country twang.’ Deze populaire folk rock band uit Atlanta beklom en 1985 voor het eerst het podium van de legendarische 688 Club in Atlanta. 33 jaar later beklimmen ze het bijna net zo legendarische podium van de Victorie

De indrukwekkende live optredens bezorgden de band al snel een groeiende reputatie en een trouwe fanbase. Drivin N Cryin deelde in een jaar tijd het podium met muzikale grootheden als Lynyrd Skynyrd, Sonic Youth én Neil Young. In een veranderend muzikaal landschap is de band in alle jaren fier overeind blijven. Hun album ‘Mystery Road’ werd door media een van de beste Southern Rock albums aller tijden genoemd. In juni 2019 rolde het nieuwe album ‘Live the Love Beautiful’ van de pers. Zanger Kevn Kinney geeft ons alvast een inkijkje: “We are a band that’s like your record collection.”

Rock, folk en alt-country

Drivin N Cryin put uit diverse invloeden en is daarmee onderscheidend. Met hun mix van rock, folk, alt-country en southern rock laten ze zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Lefhebbers van bijvoorbeeld Led Zeppelin, Bob Dylan, Neil Young, Johnny Cash, The Rolling Stones, Thin Lizzy en R.E.M. zullen zich daarom ook prima thuisvoelen bij een optreden.

Terugkijkend op een mooie muzikale route en vol zelfvertrouwen over de toekomst, vertrekt de band met volle tank en een arsenaal aan goede songs richting Alkmaar!

Meer info?
Prijs: € 18,50

 


Kaart wordt geladen...