We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dr. Q’s Winterlab

  20:30

archery, collectief explosief, DutchD, Escape Room, silent disco

Tijdens dit bijzondere festival wordt Cool omgetoverd tot een experimentele thuisbasis die wetenschap, muziek, humor en eten combineert. Verwacht interactieve games en gadgets, toffe bands en DJ’s en gekke drinks and bites!

Op vrijdag 22 december aanstaande vindt het bijzondere festival Dr. Q’s WinterLAB voor de tweede keer plaats in Cool kunst en cultuur. Het evenement draait om nieuwe ervaringen en schotelt de festivalbezoekers experimentele games en nieuwe wetenschapsmogelijkheden voor. Natuurlijk is er ook een breed muziekprogramma met bands en DJ’s om de gehoorzintuigen te prikkelen.

Programma

Naast toffe optredens van bijvoorbeeld Collectief Explosief, PONCHO, Sheperds Pie, Cirque de Juliette, MOMSON, Dutch-D en Babyfood, kan je proberen te ontsnappen uit de escape room, de strijd aangaan met je vrienden tijdens een potje ‘archery tag’ en je heupen losgooien in de silent disco!

Kaarten

Mis dit winterse spektakel in Cool niet: de eerste 100 kaarten zijn gratis! Daarna kosten ze € 6,50. Bestel ze snel via coolkunstencultuur.nl. Meer informatie is te vinden op drqslab.nl.


Kaart wordt geladen...