We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:15 - 22:15

Warme Winkel

Veel theatergroepen ontlenen hun naam aan de titel van hun eerste productie. Nu is de tijd rijp. De Warme Winkel toont geraffineerd hoe de geschiedenis altijd doorwerkt in het heden.

In De Warme Winkel speelt De Warme Winkel creëert De Warme Winkel de ultieme versie van haar eigen wereld. Onnavolgbaar, poëtisch en doordrenkt van humor zetten zij de stijlmiddelen die de afgelopen jaren verfijnd zijn om in een spetterende en urgente apotheose, een sluitstuk in haar oeuvre; ons magnum opus.

De Warme Winkel

Foto’s: DPA en Kurt van der Elst

De Warme Winkel heeft altijd vol bewondering gekeken naar, en zich laten inspireren door, iconische voorstellingen van illustere collegae – de Volksbühne, Castellucci, Pina Bausch e.v.a.

“Ontroerend statement en nostalgische ode aan theaterhistorie” – NRC

Met De Warme Winkel speelt De Warme Winkel wil De Warme Winkel zich expliciet meten met deze groten. Wat kenmerkt de fameuze canon? Wat onderscheidt hen van de middelmaat? En hoe komen wij daaroverheen?

In een never ending search naar authenticiteit in een periode waarin cultuur eenvormig entertainment lijkt te worden creëert De Warme Winkel nu een even uniek als herkenbaar universum in De Warme Winkel speelt De Warme Winkel.

Alles verandert, en toch verdwijnt niets écht. En dat is mooi.

Meer info en tickets

Blik achter de schermen


Kaart wordt geladen...