We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00

festival, kinderen

Zaterdag 26 mei wordt de Hout omgetoverd tot heuse camping! Een middag vol vermaak met de kinderen tijdens De Hout op Stelten.

De Hout op stelten is een gratis toegankelijk theater, muziek -en dansfestival voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit jaar wordt Cultuurpark de Hout omgetoverd tot camping! Het festivalveld wordt ingericht met douches, een restaurant, een speelzone en nog veel meer. Er is van alles te doen op Camping ‘De Hout’. Bijvoorbeeld douches maken en pizza’s bakken. Rond het kampvuur worden verhalen verteld en er wordt muziek en theater gemaakt. En natuurlijk wordt er weer prachtig geschminkt. Het campingpersoneel staat jullie in hun werkkleding bij. Het is een middag vol kijken, ervaren en meedoen met leuke en spannende optredens.

Programma

  • A.vontura 13:30, 15:00, 16:30 uur (interactieve theater voorstelling)
  • Hakim op z’n best 14:00 en 16:00 uur (Hakim van Sesamstraat met muzikant)
  • Theater Hutsepot 14:30, 15:30, 16:30 uur (Musical straattheater)
  • Toneelgroep Spiegel 13:15 en 15:00 uur (Toneel)

Het festival begint om 13.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen en zoals altijd is de toegang gratis. De Hout op Stelten wordt speciaal georganiseerd voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Er is daarom een alcoholvrij aanbod op het festival, ook voor de meegekomen volwassen bezoekers.

Meer info? cultuurparkdehout.nl
Prijs: Toegang is gratis


Kaart wordt geladen...