We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  21:00

80's, 90's, hits, Pop, Top2000

Countdown 2016 LIVE in Alkmaar! Een professionele all star band verzorgt een avondvullend programma met het beste uit de welbekende Top 2000: van ABBA tot Toto, van Queen tot Prince en van Eagles tot Beatles.

Countdown Live

Wie er in de band zitten? Dat is nogal een lijst om op te sommen. De leiding is in handen van Pim Kamp, de toetsenist die gewerkt heeft met o.a. Ellen ten Damme, Candy Dulfer, Gers Pardoel, Alain Clark, Do en Waylon. Hij zwaait de scepter over een vijftienkoppig gezelschap – (sessie-)muzikanten die ook weer allerlei bekende collega’s (Henk Poort, Danny de Munk), tv-programma’s als The Voice Of Holland, Theatershow Jeans en ook musicals zoals Elisabeth en Titanic op hun cv hebben staan.

De ‘basisband’, aangevuld met blazersectie, brengt een breed repertoire van Top2000 nummers, uitgevoerd met zes bekende zangers en zangeressen uit Alkmaar en omstreken. Zowel op muzikaal als op sociaal vlak wordt dit een feest der herkenning waar je bij moet zijn.

De organisatie en presentatie van dit live spektakel is in handen van UIT072 muziekredacteur Steef Nijman – lees zijn interviews met Gerhardt en Maya in de mooie serie Alkmaers Bodem die onder andere met zijn StapperJam/StapperLive een zeer groot netwerk aan muzikanten heeft opgebouwd.

Extra informatie

  • Zaal gaat open om 20.00 uur
  • Tickets zijn verkrijgbaar via Paylogic (€ 10) en aan de deur (€ 12,50)
  • Groepstickets zijn € 40 (5 personen)
  • Bij Pop Eye en Alkmaars Koffiehuis zijn kaarten met korting te koop

Kaart wordt geladen...