We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

ComedyTunes Comedynight bij Victorie

  20:30 - 23:30

comedy, humor, lachengierenbrullen

Een avond vol humor

ComedyTunes Comedynight is terug bij Podium Victorie! Bereid je voor op een avond vol maffe, hilarische verhalen en absurde grappen waarbij je je helemaal krom lacht. Tijdens de Comedynight zie je altijd drie van de beste Nederlandse comedians én een MC die de boel aan elkaar praat.

Line-up

Vanavond bestaat de line-up uit:

  • Patrick Meijer
  • Gerrie Smits
  • Max van den Burg
  • Fuad Hassen

Programma

Het programma voor deze avond bestaat uit:

Gerrie Smits

Comedian Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op diverse comedypodia. Deze verhalenverteller en filosoof heeft binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken . Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wil zitten.

Teun van den Elzen

Een aanstormend comedy-talent, met een Comedy Talent Award op zak! Ook wist hij de jury- en de publieksprijs te winnen op het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF). Teun is vast lid van de Rotterdamse comedyclub Club Haug. Ook maakt hij furore met zijn YouTube-kanaal, waar hij in zijn eigen videoreeks Saaie Kutpolitiek de draak steekt met de politieke actualiteiten. Een comedian om in de gaten te houden!

 Patrick Meijer (MC)

Patrick Meijer is een geboren Tukker en een bevlogen stand-up comedian. Al jaren speelt hij met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een ultieme comedybeleving. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen: overal wordt er om hem gelachen. In Utrecht is hij een van de vaste gezichten van het Comedyhuis en zelfs bekroond tot ware lachburgemeester. Als je Patrick een keer hebt zien spelen, verdwijnt hij niet meer uit je geheugen!

 Fuad Hassen

Fuad Hassen is een comedian die je niet snel vergeet. In 2013 won hij de finale van het Cameretten festival. Waar Fuad op het podium staat is het feest: elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te winden. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Remmende voorsprong door het hele land. Met zijn charisma neemt hij het publiek onmiddellijk in. En dan moeten de grappen nog komen.

Goed om te weten

Wanneer: zaterdag 18 september
Tijd: 20:30 – 23:30 uur (zaal open om 19.30 uur)
Waar: Podium Victorie
Toegang: € 14,50 p.p.
Ticket: link naar website

Let op: dit betreft een show met duo zitplaatsen op 1,5 meter afstand, een coronatoegangsbewijs is niet nodig.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.