We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Club 3voor12 NH – St. Tropez, Storksky en Sloehand

  20:30

club 3voor12, Pop, Rock

Zoals bekend introduceert Victorie, tijdens de o zo fijne Club 3voor12 NH-avonden. i.s.m. 3voor12 bands die door landelijke muziekpers, radio 3FM, bloggers en andere early adopters getipt worden. Bands die nadrukkelijk op de deur die ‘doorbraak’ heet staan te bonken.

Ook deze editie staan er weer pareltjes op het programma:

  • St. Tropez
  • Storksky
  • Sloehand

St. Tropez

De voormalige bandleden van Go Back To The Zoo waren toe aan een nieuwe uitdaging en daarom gingen ze in 2015 verder onder de naam St. Tropez. Ze zorgden met opzet voor een mysterieus imago en omschreven zichzelf als: “Four guys making garage punk in a former gay sauna by the canals of Amsterdam”.

In mei dit jaar verscheen de single I Wanna Live In St. Tropez, die symbool staat voor een ideaal; weg uit een saaie omgeving en op naar de plek waar je echt heen wilt.

Storksky

Als winnaar van de popwedstrijd Nu of Nooit was Michiel Claessen, onder de naam Storksky, deze zomer de openingsact op Pinkpop. Met Limburgse drummer Roy Moonen zette hij al een sterk en enthousiast optreden neer met melodieuze rock, geïnspireerd door bands als Queens Of The Stone Age en Muse.

Toen Mario Goossens (drummer van Triggerfinger) nonchalant het podium op liep en een drumduel aanging met Moonen, ging het publiek helemaal los. Volgens 3voor12 was Storksky een van de sterkste Pinkpop openingsacts sinds jaren. Aan ambitie komt de band ook niks te kort; als het aan Storksky ligt, zien we de mannen in oktober op Noorderslag, verschijnt hun debuutalbum in 2017 en wordt deze vervolgd door een tour in binnen én buitenland.

Sloehand

Sloehand laat oud én jong swingen en grooven. Met dynamische songs, diepgaande teksten en melodische gitaar- en mondharmonicasolo’s blaast Sloehand bluesmuziek nieuw leven in. Inspiratie en invloeden voor hun muziek halen ze uit artiesten als The Band Of Gypsys, The Doors, Joe Cocker en Gary Clark Jr.

Met de eerste EP op zak, zijn de jongens bezig met nieuw materiaal en brengen zij hun moderne blues nu ook live

Kaartjes zijn bovendien slechts € 2,50! Mis het niet!


Kaart wordt geladen...