We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:15

Een weekend vol mooie voorstellingen voor slechts € 10!

Op 20, 21 en 22 januari 2017 wordt in Nederland voor de tweede keer het BankGiro  Loterij Theaterweekend georganiseerd. Meer dan 50 Nederlandse theaters bieden die dagen een gevarieerd en aansprekend programma aan.

Ook TAQA Theater De Vest opent haar deuren om het Alkmaarse publiek iets bijzonders te laten ervaren. Het wordt een weekend met vele leuke activiteiten en alle voorstellingen kosten slechts € 10!

Ambassadeurs van Theaterweekend

De ambassadeurs van dit unieke weekend zijn bekende namen uit de theaterwereld, zoals Romy Monteiro, Jörgen Raymann, Huub Stapel, Peggy Vrijens, Raymi Sambo, Cabaretduo Matroesjka, Leopold Witte en Isabel Beernaert.

Beleef de magie van het theater!

Om het theatervak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn is het theaterweekend in het leven geroepen. In TAQA Theater De Vest worden naast 6 voorstellingen voor € 10 ook een aantal leuke en laagdrempelige activiteiten georganiseerd.

Programma Theaterweekend in De Vest

Nieuwsgierig? Op 20 december worden de voorstellingen en alle activiteiten die in De Vest worden georganiseerd bekend gemaakt, maar je kan nu al een Blind Date boeken. De datum, plaats en het genre zijn bekend, maar de gezelschappen en titels blijven nog even geheim!

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.