We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ashton Brothers – A Medicine Show in De Vest

  18:00 - 22:00

acrobatiek, comedy, muziektheater

Ashton Brothers terug in het theater met speciale coronaproof show

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden en het daarop volgende jaar van stilte, waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show… toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA.

Coronaproof theaterconcept

Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze bood, presenteerden de broers als eerste theatergroep in Nederland een coronaproof theaterconcept. De pilot-serie was zo succesvol, dat ze nu hun concept uitrollen in de rest van het land. De show van ongeveer een uur is losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show, waarmee de groep 12 jaar geleden louter vijfsterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland.

Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want de Ashton Brothers garanderen het: lachen is gezond!

Je theaterbezoek begint met een hapje eten en een drankje. Zie hieronder voor meer informatie.

Inlooptijd en eten

De inloop vindt plaats vanaf vijf kwartier tot drie kwartier voor aanvang van de voorstelling. Tijdens de inloop kun je je zitplaats innemen en het eten en drankje ophalen. In de foyers verzorgen we een heerlijk pastabuffet, waar je met verse pasta en diverse sauzen en toppings je eigen hapje kunt laten samenstellen. Zorg wel dat je op tijd bent, want de uitgifte van het eten en het drankje is mogelijk tot drie kwartier voor aanvang van de voorstelling.

Meer info

  • Wanneer? 1 t/m 4 oktober 2020, twee voorstellingen per avond (zondag zijn er middagvoorstellingen)
  • Waar? Theater de Vest, Alkmaar
  • Tickets? € 49,95 inclusief maaltijd en drankje
  • Reserveren? Kaarten bestel je bij De Vest

 

 

Credits voor beeld: Floris Heuer

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.