We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alkmaar TAPT Festival 2018

  17:00 - 23:00

bier, bierfestival, speciaalbier

Het Alkmaar TAPT Festival is bier, heel veel speciaal bier, heerlijk eten, muziek en entertainment. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni zal de  Paardenmarkt in Alkmaar omgetoverd worden tot een groot speciaalbierfeest.

Wat kan je verwachten? Nou, in ieder geval heel erg veel speciaalbier, uit binnen en buitenland, heerlijke bijpassend eten, spelletjes en entertainment. Alkmaar TAPT Festival is naast een speciaalbierfestival, vooral één heel groot feestje!

Alkmaar TAPT Festival.

Op vrijdag 22 juni trappen we het weekend af tijdens de VRIJMIBIER Editie. De deuren gaan om 17:00 uur open en je kunt dus gelijk vanuit je werk doorrollen de borrel in!

Op zaterdag is de FESTIVAL Editie en zijn de deuren open vanaf 13:00 uur. Dit is de perfect zaterdag besteding. Lekker chillen in het zonnetje met een biertje, een heerlijk hapjes, een biertje, leuke bands, dj’s en een biertje.

Een klein voorproefje, (Amsterdam) Oost TAPT festival

Speciaal TAPT biertje.

Brouwerij Jopen en speciaalbierfestival TAPT Festival sloegen de handen ineen en introduceren het speciaalbiertje HEAVENLY TAPT. Tijdens de introductie namen ze ‘the sky is the limit’ letterlijk en werd het biertje met een weerballon de hemel in gelanceerd, voor het eerst in Nederland!

Met onder meer lychee en passievrucht als ingrediënten is HEAVENLY TAPT een echt zomerbiertje. In de aankomende edities van TAPT Festival kan het biertje geproefd worden.

Tickets

Tickets voor de VrijMiBier Editie (vrijdag)
– Early Bird: € 5,-
– Normaal: € 6,50
– Late Bird: € 8,-

Tickets bestel je hier


Tickets voor de Festival Editie (zaterdag)
– Early Bird: € 8,- (UITVERKOCHT)
– Normaal: € 10,-
– Late Bird: € 12,-eg

Tickets bestel je hier

Openingstijden

  • Vrij 22 jun vanaf 17:00 uur
  • Zat 23 jun vanaf 13:00 uur

Toegang is enkel voor 18 jaar en ouder.
Kinderen, baby’s, honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.


Nog meer biertjes

Noord Hollands Bierfestival in de Grote Kerk

Drink je je biertje liever in iets meer rust? Op 16 juni wordt in de Grote Kerk de 12 editie van het Noord-Hollands bierfestival gehouden. Ongeveer 30 verschillende bierbrouwers uit de provincie komen hier hun biertje aan je laten proeven!

Meer foodfestivals in Alkmaar

Foodfestivals in AlkmaarAlle foodfestivals in Alkmaar

Hip, gezellig en lekker: UIT072 heeft het overzicht van alle foodfestivals in Alkmaar van deze zomer!


Kaart wordt geladen...