Van deze Surf 'n Turf ga je spontaan watertanden. Luchtige steak tartaar met gebakken gamba's: smullen!
Doe alle ingrediënten, behalve de gamba’s, in een kom en meng het geheel luchtig met een vork. Houd dit vooral luchtig, anders wordt het een gehaktbal. Zet het geheel in de koelkast.
Bak de gepelde gamba’s in olijfolie en laat ze vervolgens afkoelen.
Haal de steak tartaar uit de koelkast en plaats de ring op een bord. Verdeel het geheel in vieren en vul de ronde ring met de steak tartaar. Druk stevig aan met de achterkant van een lepel.
Verwijder de ring en maak de steak op met de gebakken gamba’s.
Tip van de chef: garneer je gerecht met stukjes tomaat, augurk, komkommer of andere ingrediënten naar eigen smaak. Maak het af met wat druppels mayonaise om de tartaar heen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe alle ingrediënten, behalve de gamba’s, in een kom en meng het geheel luchtig met een vork. Houd dit vooral luchtig, anders wordt het een gehaktbal. Zet het geheel in de koelkast.
Bak de gepelde gamba’s in olijfolie en laat ze vervolgens afkoelen.
Haal de steak tartaar uit de koelkast en plaats de ring op een bord. Verdeel het geheel in vieren en vul de ronde ring met de steak tartaar. Druk stevig aan met de achterkant van een lepel.
Verwijder de ring en maak de steak op met de gebakken gamba’s.
Tip van de chef: garneer je gerecht met stukjes tomaat, augurk, komkommer of andere ingrediënten naar eigen smaak. Maak het af met wat druppels mayonaise om de tartaar heen.