We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

November in Alkmaar. Dat is donker, koud en… stiekem heel erg gezellig! UIT072 zet voor jou de 10 uittips op een rijtje die je deze maand niet mag missen.

1. The Big Lebowski (op groot scherm)

The Big LebowskiEen goedgevulde avond met soep, een topfilm én verdieping. Slechts één avond te zien in Filmhuis Alkmaar. Het concept van Frits de Beer blijft ijzersterk, met deze maand op 6 november The Big Lebowski!

2. Popronde Alkmaar

Popronde AlkmaarDit blijft toch een van onze favoriete feestjes in de stad: heul veul bandjes op veel podia door heel Alkmaar. De Popronde komt weer naar Alkmaar, op vrijdag 10 november aanstaande.

3. Vriendenbock Bockbierfestival

Soldaten drinken bier na WW2Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017 zal het herfstige gerstenat de speciale Vriendenbock-glazen weer vullen. Na 2 succesvolle edities wordt Vriendenbock wederom in de Grote Sint Laurenskerk georganiseerd.

4. Big band Festival Alkmaar

Het Big Band Festival Alkmaar is aan zijn 12e editie toe, op zondag 5 november 2017. Locatie van het Festival is Koekenbier. Toegang is GRATIS.

5. AtomiK

Een dikke line-up van lokale dj’s die precies weten wat het woord techno inhoudt. AtomiK gaat uitpakken in Alkmaar! Op 17 november op de rotsvaste fundering van de Koel310.

6. 10 Jaar Granada: 10 gangen amusediner

Liever een avond culinair genieten dan knallen op techno? Wat dacht je van een 10 gangen amusediner? Restaurant Granada bestaat in november 10 jaar en viert dat met jou op 17 en 18 november. Wij pikken deze zeker mee, jij ook?

7. Lucas Hamming

Lucas Hamming komt naar Victorie! Dit jaar bracht hij zijn nieuwste album Luck Is For Suckers uit. Met zijn band combineert hij een oudere rock sound met een eigen Hamming tintje. Te zien en te horen 18 november in Podium Victorie.

8. #FMF

Op #FMF, het eerste film- en mediafestival van Alkmaar, kunnen bezoekers experimenteren met en kijken/luisteren naar de nieuwste vormen van film en media. Vanaf vrijdagavond 24 november en zaterdag de 25e de hele dag gratis workshops.

9. Feel Good Festival

Tijdens het FeelGood Festival zetten artiesten zich belangeloos in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een mooi muzikaal doel.Voor kinderen is er een speciaal programma vol leuke activiteiten! Kom je ook? Zaterdag 25 november in Koekenbier.

10. Try-Out Café

In een intieme, café-achtige setting op een ontspannen manier genieten van aanstormend talent. Dat is het Try-Out Café in Theater de Vest. Op zondag 26 november kun je weer aanschuiven voor een paar euro: kaartjes vanaf € 5,50.

Populair in Alkmaar

Heb je dit al gelezen?

Natuurlijk kijk je regelmatig op UIT072 voor je verse tips in Alkmaar en omstreken. Dit waren de populairste artikelen van afgelopen maand:

2. Dille & Kamille

Dille & Kamille Alkmaar

Deze shop hotspot opende in oktober in Alkmaar.

3. Amusetour Alkmaar

Amusetour Alkmaar 2017: Wolf
Hapjes en drankjes bij 7 lekkere Alkmaarse restaurants.

Extra