We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In november trekken we in Alkmaar de indian summer nog even door met een exclusieve Mediterraanse deal. Maar ook gaan we deze maand genieten van bockbier in de Grote Kerk, bockworst in Koel310 en wijntjes bij de eerste Alkmaarse Wijnroute.

Dat en meer lees je natuurlijk in de UIT072 maandtips.

1. Novemberactie: UIT072-menu bij Agam

Agam: 3 gangen menu voor slechts € 17,50

Profiteer van deze tijdelijke actie: een Turks-Mediterraanse 3-gangenmaaltijd voor een exclusieve prijs.

Tip 1: kom deze herfstmaand in mediterrane sferen met deze exclusieve UIT072 deal. De hele maand november ondersteunen we deze sympathieke ondernemer in d’Oude Stad en geven we jou de kans om Restaurant Agam voor een hele scherpe prijs uit te proberen. Lees meer over dit tijdelijke kennismakingsmenu…

2. Vriendenbock Bockbierfestival

Vriendenbock Bockbier Festival

Maak kennis met veel herfstige bieren. Op 4 en 5 november is het weer tijd voor Vriendenbock, hét Bockbierfestival in de Grote Sint Laurenskerk.

3. Brugtheaterfestival

BrugTheaterFestival 2016

Met 125 voorstellingen door 30 groepen op 25 locaties wordt deze lustrumeditie van het BrugTheaterFestival op 4, 5 en 6 november 2016 echt een feest!

4. Alkmaarse Wijnroute

Wijnroute Alkmaar 2016Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 november wordt de eerste editie van de Alkmaarse Wijnroute georganiseerd. Wijnliefhebbers kunnen dat weekend bij 10 horecagelegenheden de lekkerste wijnen proeven.

5. Popronde Alkmaar 2016

Popronde Akmaar 2016De Popronde komt weer naar Alkmaar! Dit blijft toch een van onze favoriete feestjes in de stad: op 11 november spelen 50 bands op 30 podia door heel Alkmaar. Bekijk het programma.

6. Sinterklaasintocht Alkmaar

Sinterklaas AlkmaarOp zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in Alkmaar! Samen met zijn Pieten en zijn schimmel Amerigo arriveert de kindervriend per schip op het Waagplein, waarna hij een uitgebreide ronde door de stad maakt.

7. Oktoberfest Alkmaar

Oktoberfest Alkmaar 2016Trek je lederhosen en dirndls maar uit de kast en kom 12 november met je vrienden meezingen met heerlijkste schlagers onder het genot van Duitse specialiteiten en onbeperkt bier. Oktoberfest Alkmaar komt weer naar Koel310!

8. Niels Geusebroek

Niels GeusebroekNiels Geusebroek is een man met passie en met zijn muziek vertelt hij zijn levensverhaal. Op 24 november komt hij naar Alkmaar voor een veelbelovend optreden in Podium Victorie.

9. Fresku

Fresku ShowFresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival. In Theater De Vest wisselt hij 26 november zijn scherpe raps af met grappige persiflages en zien we of hij zijn heilige oorlog gaat winnen, of dat hij het moet afleggen.

10. Alkmaar loves 60’s festival

Alkmaar loves 60's festivalWe gaan terug naar de Jaren Zestig met dit Indoor Sixties festival met muziek, hippiemarkt, foodstands, kampvuur en meer! De herfsteditie van Alkmaar loves 60’s festival is 26 november in Koel310.

Afgelopen maand in Alkmaar

Gemist in Alkmaar?

Natuurlijk kijk je regelmatig op UIT072 voor je verse tips in Alkmaar en omstreken. Maar heb je deze populaire artikelen van afgelopen maand al gelezen?

1. De Ritsz

De Ritsz Alkmaar

Nieuw in Alkmaar: De Ritsz. Een sfeervolle Bar Brasserie die het stadscafé van Alkmaar wil worden. Lees in onze review wat wij van de sfeer en het eten vonden.

2. Lekker500

Lekker 500 (2017)

De Lekker500 is weer gepresenteerd. Dit jaar staan er 3 restaurants in Alkmaar in de top 500 lekkerste restaurants van Nederland. Ben je benieuwd welke?

3. Gerhardt

Gerhardt: What Lovers Do

Hij knalt op het podium met Beans & Fatback en staat nu in de theaters met Peter Faber. Lees het interview wat onze nieuwe redacteur Steef had met dit Alkmaarse multi-talent.

Extra