We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De komende weken zetten we de leukste Alkmaarse IT-bedrijven in het zonnetje. Vandaag 5 toffe projecten waarvan je waarschijnlijk niet wist dat ze uit Alkmaar komen.

Alkmaarse IT-Projecten

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen, berichten vanuit of over de Alkmaarse IT-sector. Sowieso, de sector groeit wereldwijd hard, maar wist je dat in Alkmaar ook tal van innovatieve en toffe projecten worden gerealiseerd? Gewoon op fietsafstand, of misschien zelfs wel bij jou om de hoek. En het goede nieuws is, omdat deze sector zo hard groeit zijn de bedrijven ook continu op zoek naar nieuwe collega’s. benieuwd naar de projecten? We hebben een paar voor je op een rij gezet.

Digitale branding van Max Verstappen door Triple

Triple wil van Max Verstappen een legendarisch sportmerk maken van het niveau van David Beckham, Roger Federer en Michael Jordan. Samen met Max en zijn familie heeft Triple een brand book ontwikkeld om dit mogelijk te maken.

Zo is het zorgvuldig ontworpen logo geïntegreerd zijn helm en probeert het Alkmaarse IT-bedrijf via de zelf ontworpen app, website en de socials een consequente verhaallijn te communiceren naar de achterban de Nederlandse Formule 1-coureur.

Meer over de samenwerking tussen Triple en Max Verstappen

De door Betty Blocks gebouwde website van AZ

Een Alkmaars IT-bedrijf dat de website van AZ heeft mogen bouwen, veel Alkmaarser dan dat krijg je het niet! Betty Blocks is er dan ook trots op dat de Nederlandse topclub heeft gekozen voor hen om het nieuwe digitale huis te ontwikkelen. En het resultaat mag er zijn.

De website van de voetbalclub is snel, overzichtelijk en super handig in gebruik op zowel je mobiele telefoon als je laptop. Betty Blocks bouwt echter niet alleen websites. Het ambitieuze Alkmaarse IT-bedrijf werkt aan veel meer toffe projecten en deze vind je hier:

BettyBlocks.com

De WAF/SIEM oplossing van de Cyso Group

Het goed beveiligen van jouw online omgeving is onwijs belangrijk. Cyso Group biedt daarom verschillende oplossingen om cyberaanvallen te voorkomen. Zo wordt de Web Application Firewall (WAF) specifiek ingericht voor de werking van jouw applicatie en kan het direct ingrijpen als er zich iets verdachts voordoet. Een must voor veel organisatie die veilig willen ondernemen en waar dit Alkmaarse bedrijf dus een belangrijke bijdrage aan levert.

Security Information & Event Management (SIEM) detecteert, analyseert en grijpt automatisch in. Wil je hier meer over weten?

Bekijk de kansen bij dit bedrijf

Alkmaarse startup wint Emmy Awards met geblokte poppetjes

Wist je dat eerder deze maand een Alkmaarse startup 2 Emmy Sport Award heeft gewonnen?

Als zusje van het eerder genoemde Triple maakt Beyond Sports realtime animaties van sportwedstrijden. Voor de belangrijke NFL Wildcard Game (American Football) maakten ze een kids versie in lekker pixelige ’90s game style. Met succes: 32 miljoen mensen keken de geanimeerde versie op Nickelodeon en de Emmy award staat op de plank in Alkmaar.

Bluedesk ontzorgt SC Telstar met CaaS

Het is geen AZ, maar wel een tof project! Bluedesk heeft voor voetbalclub SC Telstar een volledig nieuwe website en webshop gerealiseerd. Dit Alkmaarse bedrijf is een ware e-commerce specialist, en werkt naast deze voetbalclub voor grote retailers wereldwijd. Ze nemen de techniek op zich, marketing, doorontwikkeling en de support.

Telstar Website door Bluedesk

Dit zorgt ervoor dat SC Telstar zich geen zorgen hoeft te maken over hun online prestaties, en zich volledig kan focussen op de prestaties op het veld. Meer weten over de voordelen van CaaS en de website van SC Telstar?

Bluedesk.nl

IT=Alkmaar

IT=Alkmaar logoDit artikel is mogelijk gemaakt door IT=Alkmaar. In de zomer van 2018 sloegen 9 Alkmaarse IT-bedrijven de handen ineen. Hun doel was Alkmaar op de kaart zetten als echte IT-stad. Een bruisende plek waar studenten, starters of de meer ervaren collega een fijne plek vindt om te werken en zich verder te ontwikkelen. En dat is gelukt!

Meer over IT=Alkmaar