We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Aan de Mient 2, grenzend aan het Waagplein, is in het vroegere pand van ‘De Kleine Vlinder’ een waar chocoladeparadijs. Het monumentale pand is modern en stijlvol ingericht door een van de meest vooraanstaande interieurontwerpers voor foodwinkels in de Benelux.

In het souterrain geeft de professioneel ingerichte keuken ruimte aan een patissier om producten te ontwerpen en workshops te geven. Je kunt hier terecht voor top-patisserie waarbij alle producten zijn afgewerkt met een chocolade-decoratie van Dobla.

De Dobla Store is het visitekaartje van Dobla, dat inmiddels behoort tot de internationale top op het gebied van chocoladedecoraties voor de foodindustrie. Het bedrijf telt meer dan 300 medewerkers en heeft fabrieken in Nederland, België, de Verenigde Staten en Vietnam.

In 2014 presenteerde Dobla een ambitieus plan voor de Ringersfabriek. Aan de Noorderkade moet over een aantal jaar Alkmaar weer een chocoladefabriek krijgen. Of liever: een Chocolade Experience. Via een fascinerende expeditie kom je als bezoeker alles rondom smaak en geur van chocolade te weten. Van boon tot bonbon.

 


Kaart wordt geladen...