We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:30

Douwe Bob, Ruben Hein, The Kik, ZOHP

De eerste lentekriebels zijn weer voelbaar, tijd om vooruit te blikken naar een mooie zomer. Op zondag 18 juni opent TAQA Theater De Vest namelijk de 17e editie van het succesvolle zomerfestival Zomer op het Plein.

Zomer op het Plein

Het zomerfestival biedt wederom acht weekenden lang een afwisselend en gratis toegankelijk programma vol kleinkunst, nederpop, soul, jeugd- en familievoorstellingen en meer.

Bekijk onze 7 tips voor Zomer op het Plein 2017

The Kik opent, Douwe Bob speelt met de talenten van Conservatorium Haarlem

Op het grote podium op het Canadaplein zal deze zomer The Kik het festival openen op zondag 18 juni. Noteer ook zondagmiddag 25 juni in je agenda, dan kan Alkmaar zich opmaken voor een openluchtconcert van Douwe Bob in het kader van ‘Talentstage’. Ook mogen we al bekend maken dat op zaterdagavond 22 juli Ruben Hein optreedt.

Zomer in De Mare

De zomer start met een 6e editie van Zomer in De Mare en dit maal op een nieuwe plek. Zomer in De Mare wordt verplaatst naar het park De Rekerhout. Ontmoeten, beleven en bewonderen wordt zo nóg leuker! Vanaf 4 juni kan jong en oud genieten van vier zondagen met straattheater vanaf 14.30 uur ’s middags.

Meer informatie

Zomer in De Mare vindt plaats van 4 t/m 25 juni op de zondagmiddagen. Zomer op het Plein vindt plaats van zondag 18 juni t/m zondag 6 augustus. Alle acts zijn gratis toegankelijk.

 

 


Kaart wordt geladen...