We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Winterfair 2019 in de Oude Stad

  12:00 - 17:00

14 en 15 december is De Oude Stad weer een groot Winterwonderland. Kruip tijdens de Winterfair lekker tegen elkaar aan rondom de vuurschaal en smul van het lekkers van de kraampjes en luistert naar de klanken van het kerstkoor. Slenter je door de knusse straatjes, langs kerstbomen en versierde etalages die opgeluisterd zijn met prachtige Wintergedichten.

Slenter langs en door de bijzondere en originele winkels van de Oude Stad, op zoek naar het perfecte kerstcadeau, -outfit of decoratie. Laat je onderweg verrassen door singersongwriters, een ijssculptuur en een getekende kerststal. In het Winterhuis met Winterprinsessen kun er tegen een kleine donatie een wens-kerstbal samenstellen ten behoeve van een goed doel.

Bekijk en luister naar de operazangeres die in haar gekleurde en verlichte jurk aria’s van Mozart en Pucchini zingt op het water bij het Waagplein. Verder komt je op de Winterfair natuurlijk een kerstman tegen en staat er een wensboom. Maar met een beetje mazzel loop je ook een dame met een schitterende jurk tegen het lijf. Kies een kerstkaartje uit haar jurk kiezen, die mag je beschrijven en daarna posten in de brievenbus op haar rug.

Meer info

Meer info? oudestadalkmaar.nl
Prijs: Gratis


Kaart wordt geladen...